Abiye Çeşitlerinde Yeni Modeller

 

C.M.N - ModaSelvim       Abiye modelleri ile içeri giyim tesettür modasında, renk ve desen çeşitleri, alabildiğine geniştir. Firmalar, her yıl yeni modeller üreterek, kısa zamanda internet sitelerinden satış yapmaktadırlar. Renk ve desen bakımından çok geniş bir yelpazede olan abiye modelleri, kısa zamanda tükenmektedir.

 

MODELLERİN ÇEŞİTLİ OLMASI NEDENİ İLE SEÇİMDE ZORLANABİLİRSİNİZ

 

Abiye modellerindeki çeşit, seçim esnasında zorlamaktadır. Kargo seçenekleri sunan siteler, istediğiniz modeli seçmeniz için geniş bir katalog oluşturmuştur. Her yıl yeni modeller ve renkler üretilmektedir. Bu renk ve desenler, başörtüsü ve diğer tesettür giysilerle uyumlu üretilmektedir.

 

TESETTÜRLÜ GİYİM MODASININ ÖZELLİKLERİ FARKLI

 

Avrupa giyim tarzının ana teması, cinsellik, çıplaklık ve sınırsız çarpıklık anlayışıdır. Tesettür giyimde ise utanma, edep ve haya gibi temalar yanında, inanç teması ağır basar. Bu nedenle, tesettür giyim, öz kültürümüzdür. Tesettür giyim, eller, yüz ve ayakların dışında kalan kısımların kapatılmasıdır. Vücudun hatlarının belli olmadan örtünmesi esastır.

 

ŞAŞIRTICI TASARIMLARLA TESETTÜR MODASI

 

Her yıl üretilen ve şaşırtıcı tasarımlarla üretilen tesettür giyim modası, etek, bluz, abiye, tunik, ferace ve kaban gibi ürünleri kapsamaktadır. Renk bakımından çok çeşitli olan abiye ürünleri, kadife, yünlü, polar, yarasa ve benzeri modellerle müşterilere sunulmaktadır. Kargo seçenekleri ile kolaylıkla, internet sitelerinden alabilmektesiniz. Tesettür olarak aradığınız mükemmel modelleri sunan firma, yeni modelleri, tezgâha çıkmadan, kısa zamanda tüketmektedir. Renk bakımından, yeni tonlar ve yeni tasarımlar düşünülmüştür.

 

TESETTÜR GİYİM MODELLERİ TAKIM OLARAK ÜRETİLMEKTEDİR

 

Ferace ve tunik gibi ürünlerin kullanımında, takım anlayışı vardır. Tesettürde başörtüsü, abiye, ferace, çarşaf ve benzeri ürünler her zaman için takım olmuştur. Özellikle Kurtuluş Savaşı kahramanı annelerimize baktığınız zaman, tesettürü görmektesiniz. Bu öz kültürümüzün yansıması olan tesettür giyim ögeleri, günümüzde de takım olarak giyilmelidir. Başörtüsü altına yırtık kot, mini etek veya dekolte giysi giymek, tesettüre uymamaktadır. Transparan giysilerin, zaten, tesettürle hiç bir alakası yoktur.

 

Renk ve tasarım bakımından uyum, tesettür modasında esastır. Yarasa modeller, uyumlu tesettür pantolonlar, etekler ve bluzlar, özel tasarım ile üretilmektedir. Bu özel tasarımlarla, her yaştan tesettür sever için modeller üretilmektedir. İçeri ve dışarı tesettür giyim tarzı ile istediğiniz modelleri bulabilirsiniz. Aradığınız abiye çeşitleri de beğeniye sunulmuştur.

Tüm abiyeler ve fiyatlar Moda Selvim‘de.

Bir cevap yazın