2021’i Giysilerinize Bir Kaç Eklenti Yaparak Karşılayın

2021 yılında popüler tesettür dış giyimini biraz incelenebileceği bir alanda dolaşıyorsunuz. Yeni yılın yeniliklerinin tüm kadınlar tarafından öğrenilmek istenir. Kökten dolabını değiştirmeyecek hanımlar bile birkaç aksesuar ve ya yeni parça ile dış giyimine 2021 havasını kolayca ekleyebilir.

https://www.modaselvim.com/dis-giyim

Eşarbın Cıvıltısı

Bu sene zor başlıyor ama daha sağlıklı ve hoş biteceğine eminseniz eşarplar ve eşarpların cıvıl cıvıl havasıyla şimdiden kutlayın. Bildiğiniz gibi tesettür dış giyim baştan aşağıya zarafetle birleştirilmiş parçalardan oluşursa çok daha güzel taşınabilir. Giysilerini güzel taşımayı seven kadınlar eğer dar bir bütçe ile değişim yapacaklarsa işe eşarp ile başlayabilirler.

Bir eşarp, bir eşarbın rengi ve tarzı tüm giysinizin havasını değiştirebilir. Abiye giysinizle ya da çok detaylı bir giysiyle tercih edebileceğiniz sade düz bir eşarp olacaktır. Siteyi inceleyince göreceksiniz ki seçmekte zorlanacaksınız.

 

Kap Yerini Kimseye Bu Yıl Kaptırmaz

Kadınlar tarafından her geçen gün daha da benimsenen kaplar artık vazgeçilmezleri oldu diyebiliriz. Bu yıl da kapların yeri doldurulamayacak ve gündelik yaşamdan sokağa, okuldan işe kadar her yerde her zaman kadınlarla birlikte olmaya devam edecek. Daha uzun seneler boyunca kapın yerine yeni bir tasarım alamayacak gibi.

Yüzyıllardır Ferace

Kaplar yerini kolay kolay başka dış giyim parçalarına bırakmaz derken feracenin de bu yıl hakkını yememeniz gerekli. Osmanlı döneminden beri kadınların severek tercih ettikleri bu giysi bu yüzyılın ilk çeyreğinde de aynı şeyi sürdürmektedir. Ve yerini yüzyıl sonuna kadar garantilemiş gibi görünmektedir. Feraceler doku, renk ve kesimleriyle çok geniş bir kitleye kendini sevdiriyor ve tesettür dış giyim denilince akla geliyor

Pelerin

Yetmişli yıllardan esip gelen pelerinler birkaç yıldır onları daha önce kullanmamış olanlara bile rahatlık ve pratiklikleri ile kendilerini sevdirmeye başladılar. Ve uzun bir süre manto ve trençkotların yerini sallayacakları gözle görünür bir gerçek. Bu söylem bizi yanıltabilir. Manto ve kabanlar ile pardösü ve trençkotlar kolay kolay yerlerini tümüyle pelerinlere bırakmayacaklar.

Görünen o ki dış giyimde hep birlikte var olacaklar. Değişen moda elbette renk ve kesim konusunda olacak. Hanımlara dikkatle izlemeleri tavsiye edilir.

 

Bir cevap yazın