2021 Tesettür Modası

Modaselvim Kombin Ponponlu Tesettür Takım PL394 SiyahYaz ayları geldikçe moda yeni yeni belli olmaya başladı. Tesettür modası bu yaz özellikle renkli parçalardan oluşuyor. Havalar ısındıkça trendler değişmeye başladı. Tesettür 2021 yılının yaz aylarında da trend parçalarla öne çıkmaya başladı.

 

Tesettür giyimde asla değişmeyen parçalar yeni renkler ve desenlerle canlandı. Her renkten ince kumaşlı tunikler, etekler, elbiseler, tesettür takımlar gene yazın vazgeçilmezleri oldu. Renkler ise bir önceki aylara kıyasla canlandı.

 

Tesettür Modasında Renkler

 

İlkbahar ve yaz aylarında pastel ve canlı renklerin daha çok kullanıldığı fark edildi. Yaz aylarında da bu kural çok değişmedi. Özellikle tunikler ve tesettür takımlarda tek renkler kullanılıyor. Hemen hemen her renk tunik ve takımlar genelde desensiz, sade ama şık bir şekilde kombine ediliyor. Bej, krem rengi, kahverengi, bebe mavisi, pudra pembesi gibi göz almayan ancak oldukça şık gözüken renkler kullanılıyor.

 

Yaz aylarında düğünlerin artmasıyla birlikte tesettür abiyelere olan ilgi de arttı. 2021’de abiyelerde de her rengin kullanıldığı görülüyor. Siyah, bordo, lila, lacivert, mürdüm gibi gipür detaylı şifon elbiseler abiyelerde vazgeçilmez parçalar oldu. Abiye almak için kaliteli tesettür sitesi arayanlara modaselvim.com yazın en trend parçalarını sunuyor.

 

Tesettür takımlar da yaz aylarında en çok tercih edilen parçalardan. Genelde tek renk tercih edilen bu parçalarda bazen desenleri de görmek mümkün. Göz yormayan ancak şık duran bu parçalar da modasını kaybetmiyor.

 

Eşarp ve şallar da yaz aylarında renklenmeye başladı. Neredeyse her renk ve desende üretilen eşarplar ve şallar her parçaya uyumlu olacak şekilde kombin edilebiliyor. Sade ve tek renk kombinler de desenli ve renkli eşarp tercih edilirken göz alıcı kombinlerde tek renk renk tercih ediliyor. Klasiklerin dışına çıkarak bu yaz farklı renkler kombine ediliyor. Mesela siyah ve koyu bej, haki ve somon gibi farklı renklerle kombin yapılabilir.

 

Tesettür Modası Nereden Takip Edilir?

 

Modayı takip edemeyenler genellikle tesettür sitesi arayıp çok satan kıyafetler üzerinden kombin yapmayı tercih eder. Hem kaliteli hem de ucuz tesettür arayanların yardımına modaselvim.com adresi geliyor. Ucuz tesettür sitesi denilince akla gelen en iyi sitelerden biri olan modaselvim.com bu yaz da trend parçaları satışa çıkardı.

Bir cevap yazın