2021 Sezonu Tesettür Abiye Modası

Farklı tasarımlara yer veren kategorilerden biri tesettür abiyelerdir. Tesettür abiye genel anlamda renkli ve şık modeller içeren tüm giyim ürünlerinden biridir. Tesettür abiye modelleri her sezon farklı şekillerde hanımlara sunulmaktadır. Sezon başlarında çıkış yapan tesettür abiye modelleri yenilenen farklı tasarımları ile sezon boyu değişiklik göstermektedir. İçeriği dolu olan bu kategori yapılan kombinler için de önerilerde bulunmaktadır. Tesettür abiye alışverişi yaparken sezonun renklerine dikkat edilerek model satın alınmalıdır.

2021 Sezonunun En Beğenilen Tesettür Abiye Modeli

2021 sezonu içerisinde çıkan tesettür abiye modellerinden biri bordo kumaş, üst beden kısmı ve kollarının tamamı dantel kaplama olan abiyelerdir. Bu abiye modellerinde etek tafta kumaştan tasarlanmıştır. Aynı zamanda volan etek modeline sahip olan bu abiye şıklığın en büyük göstergesi olarak kabul edilmiştir. Tesettür abiye modasını yakından takip eden hanımlar için sezonun en beğenilen abiye modeli üst kısmı dantel işlemeli olan abiyelerdir. Şıklığı ve zarafeti ile kendisini ön plana çıkaran bu abiye modeli sade yan ürünler ile birlikte desteklenmektedir.

Şıklığını Konuşturan Yeni Sezon Tesettür Abiye Modelleri

Yeni sezon tesettür abiye modasını inceleyerek ürün seçimlerinde bulunacak olan kişiler sezonun beğenilen rengi olan kirli yağ rengi ile tasarlanmış abiyelere yönelmektedir. Etek ve üst beden kısmının tamamı tafta kumaştan tasarlanmış olan bu abiye modelinin kol ucu kısımlarında parlak düğme ve taş detayları bulunmaktadır. Yaka kısmı bisiklet yaka olarak belirlenmiştir. Farklı görünümden hoşlanan hanımlar için en iyi model önerisi sunan abiye seçenekleri arasında yer almaktadır. Farklı beden seçenekleri ile herkes için uyumlu abiyelerden biridir.

Sadeliğini Konuşturan Tesettür Abiye Modelleri

Sade tasarımlardan vazgeçemeyen kişiler için üretilmiş en iyi abiye modeli tümü vizon renk olan ve balık formu şeklinde oluşturulan abiyelerdir. Yaka kısmının yüksek olması şal ya da eşarp seçimleri için şıklık sunmaktadır. Aynı şekilde kolların uzun ve zarif kesimi de bu tarz abiyeler için görünümü olduğundan fazla şık forma sokmaktadır. Fiziği güzel gösteren bu abiyenin arka sırt detayı tamamen fermuardan oluşmuştur. Parlak fermuar detayı ile abiye hareketlilik kazanmaktadır.

 

Bir cevap yazın