2020 Yılı Yeni Sezonda Adından Söz Ettiren Ferace Modelleri

Moda tasarımcıları tesettür ferace algısına yeni bir soluk getirerek siyah çizgili ferace modelleri 2020 yılı tesettür yeni sezon modasında muhafazakar kadınlar tarafından tam not aldı. Feracenin üzerinde yer alan siyah çizgiler yatay değil dikey bir pozisyonda yer aldığı için bu ferace modelleri hem oldukça hareketli hem de oldukça gösterişli bir görüntü oluşturmaktadır.

 Özellikle kapalı mekanlarda gerçekleştirilen lüks düğünlerde tesettür elbise ve tesettür abiye seçenek olarak düşünülebilir. Bu tesettür ferace modeli diğer elbise ve abiye modellerine oranla çok daha uygun fiyatlar dahilinde satışa sunulduğu için kadınların çok fazla tercih etmesinde ki bir diğer neden olarak görülmektedir. 36 bedenden 54 bedene kadar uzanan geniş beden aralığında üretimi gerçekleştiğinden dolayı tesettürlü kadınlar beden sıkıntısı yaşamadan satın alabilmektedir. Rahat kalıp olduğu için her ortamda rahat bir şekilde tercih edilebilir.

 Kristalli Tesettür Ferace Modelleri

 Son 5 ila 6 yıl içerisinde tesettürlü kadınları alışverişe teşvik edecek kadar güçlü çizgilere sahip olan kristal tesettür ferace modelleri de bu kategoride yer almaktadır. Kristaller düğme büyüklüğünde olup gündüz gezmelerinde bile parlaklarını kaybetmemektedir. Feracelerde yer alan kristaller feracenin belli başlı kısımlarında değil elbisenin tamamına orantılı bir şekilde kullanılarak tasarımı gerçekleştirilmektedir.

 ​​​​​​​ Bu model tesettür feraceler de siyah ve gri olmak üzere tesettürlü kadınlara iki renk alternatifi sunulmaktadır. Doğru ayakkabı ve doğru çanta modeli ile kombin yapıldığı takdirde birçok özel gün ve özel organizasyonlarda tercih edilebilir. Bu ferace modeli ile istediğiniz şıklığı elde edebilir bulunduğunuz ortamda bütün ilgiyi üzerinize çekmeyi başarabilirsiniz.

 Yarasa Kol Tesettür Ferace Modelleri

 Yarasa tesettür ferace modelleri her daim kadınlar tarafından tercih edilen modellerin başında yer almaktadır. Kol kısmının kendine özgü kesimi ile yarasa modeli olarak anılan ve özellikle genç tesettürlü kadınlar tarafından talep gören bu ferace modeli uygun fiyatlar dahilinde satışa sunulmaktadır. Yarasa kol ferace modellerinde ön çıkan renkler arasında pudra ve lacivert renkler de yer almaktadır. Kemer kısmında ve yaka kısmında ise ufak boncuk detayları kullanılarak tesettür feraceye ayrı bir hareketlilik katılmıştır.

Bir cevap yazın