2020 Yılı Tesettür Abiye Modelleri

Tesettür giyimin en beğenilen kıyafet kategorilerinden biri olan abiyelerde 2020 yılı esintisi görülmektedir. 2020 yılının başlarından itibaren kullanılan abiyelerde fraklı bir hava bulunmaktadır. Bu tesettür abiye modellerinde yalnızca model değil kumaşın dokusunda da farklı bir çizgi kullanılmıştır. Kendinden emin hanımlar için oluşturulan özel kreasyonlarda tesettür abiye modellerinde daha net çizgiler görülmektedir. Omuzları dik ve vatkalı olan abiye modellerin abiyenin geri kalan kısmı için balık formu düşünülmüştür.

Genellikle bal rengi kullanılan bu yeni kreasyonda omuzlarının dik ve abiyenin balık formunda olması en beğenilen iki özelliği bir araya getirmesini sağlamıştır. Bel kısmında altın parlak kemer bulunan bu abiye modeli, 2020 yılının en beğenilen abiyelerinden birini oluşturmaktadır. Kollarında dantel işlemeleri bulunan abiyeler de bu tarz abiyelerin yanında daha gösterişli sayılmaktadır.

2020 Yılı Şık Abiye Modelleri

2020 yılı içerisinde gerçekleşecek olan pek çok söz, nişan, kına ve düğün davetlerine özel abiye tasarımları bulunmaktadır. Bu sene bal renginin hakim olduğu abiye kategorisinde, askılarda yerini alan pek çok işlemeli abiye bulunmaktadır. Altın renginden ve parlaklıktan hoşlanan pek çok hanımın şimdiden gözde parçası olan yaka ve omuz kısmı parlak taş detaylı bal rengi abiyeler vitrinlerde yerini almaktadır. Bu abiyelerin etek kısımlarının da düz kesim olması farklı bir duruş sergilemektedir.

Kolları bol ve açılan tarzda olan tesettür abiye modellerinde volan etek modası bu sene de oldukça yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Bu abiyelerin etek kısmının üstünde bulunan parlak tül ise abiyeyi daha havalı bir görünüm içerisine sokmaktadır. Aynı zamanda kollarında bulunan etnik desen işlemeler de vazgeçilmez detaylardan biridir.

2020 Yılı Sade Tesettür Abiye Modelleri

2020 yılı sade abiye modelleri arasında şüphesiz bordo ve vişne çürüğü renginde olan etek kısmı dantel kumaş ve üst beden kısmı sade balık abiyeler bulunmaktadır. Tesettür abiye seçiminde sadelikten yana olan hanımlar genellikle balık formda abiye seçiminde bulunmaktadır. Bu yapıdaki abiyeler görsel açıdan sadelik yaratırken aynı zamanda zarif bir görünüm de elde edilmesini sağlamaktadır. Abiyenin kollarının da bedene tam oturur biçimde olması sade abiye modellerini oluşturmaktadır.

Bir cevap yazın