2020 Tesettür Pardösü Modelleri

Tesettür modası gittikçe ilgi görmekte ve tasarımcıların yöneldiği alanlarda ilk sıraya yükselmektedir. Her sezon modeller yenilenmekte ve yeni kreasyonlar merakla beklenmektedir. Özellikle dış giyim ürünleri çok büyük ilgi çekmekte ve mevsime göre giyinildikleri için daha hassas seçimlere maruz kalmaktadır. Söz konusu pardesü modelleri olunca kadınlar ince eleyip sık dokumaktadır. Çünkü pardösü modeli giyimi tamamlayan ve gösterişi elde etmeyi sağlayan nadide parçadır.

 Pardösü Kreasyonu Neye Göre Hazırlanır?

 Kış mevsiminin gelmesiyle beraber tesettürlü kadınların pardösü modellerine olan alakası elbette ki artmıştır. Pardösüler genel anlamda kışlık ve yazlık modelleri bulunan, tesettürlü ya da tesettürsüz kadınların günlük hayatta tercih edebilecekleri uzun, modelli kumaş parçalarıdır. Kadınlar arasında oldukça popüler olan bu dış giyim kıyafeti hemen hemen her renkte, kumaşta ve farklı modelde üretilebilmektedir.

 Her yaşa ve stile uygun olarak üretilen pardösülere ulaşmak çok kolay olmaktadır.

 Pardösüler tam anlamıyla kap ile kaban gibi kıyafet kombinlerini tamamlamak için tercih edilmektedir. Pardösüler en çok kış ayında kullanılmakta ve genel olarak kumaşları kalın, su geçirmeyen ve üşütmeyen niteliktedir. Fakat pardösüler öteki kıyafet parçaları gibi değil biraz daha yüksek fiyata sahiptir. Dolayısıyla alımı da diğer parçalara göre daha kısıtlıdır.

 Pardösü Alınırken Neye Dikkat Edilmelidir?

 Pardösüler hem pahalı hem de daha ağır bir parça olduğundan dolayı alımı biraz daha az olmaktadır. Pardesü alan kadınlar genellikle şık seçimler yapmakta ve çanta, eşarp, şal ve ayakkabı aksesuarlarını buna göre ayarlamaktadır. Pardesü modellerinde kumaş özelliği ve ağırlığı önemlidir. Mevsimlik giyinilecek bir pardesü için kalın kumaş tercihi yanlış bir seçim olacaktır.

 2020 Pardösü Modelleri

 Bu sene pardösü modellerinde kürk detay ön plana çıkmaktadır. Yaka ve kol kısımlarında bulunan detaylar pardesüye hareketlilik katmakta ve özellikle elbise kombinlerinde çok şık görüntü vermektedir. Süet pardesüler de aynı şekilde bu sezon vitrinlerde yerini almaktadır. Çapraz düğme şekilleri, ikili düğmeler ve kapşon detaylar da bu sezon ön plana çıkan detaylar arasında bulunmaktadır. Kış mevsiminin gelmesi ile birlikte koyu renklerin tercih edilmesi mevsime uygun bir görüntü oluşturacaktır.

 

Bir cevap yazın