2020 Tesettür Abiye

Tesettür giyiminde tesettür abiye modelleri oldukça önemlidir. Nişan ve düğün gibi özel organizasyonlarda her bayan güzel görünmek ister. Güzel görünürken modaya da uyum sağlamak istersiniz. İçerisinde bulunduğumuz 2020 yılında hangi tesettür abiye modellerinin moda olduğunu sizler için derledik

Dantel Şıklığı

Dantel her sene olduğu gibi bu seneden tesettür giyiminde oldukça fazla kullanılmaktadır. Danteller kıyafetlere oldukça zarif ve şık bir görüntü katarlar. Bu senede tesettür giyiminde danteller oldukça fazla kullanılmaktadır. Özel günlerde dikkatleri üzerinize çekmek ve zarif bir görüntü elde etmek istiyorsanız dantel detaylı tesettür abiye türlerini tercih edebilirsiniz.

Özellikle etek ucu, yaka ve kol kısımlarında danteller çok fazla kullanılmaktadır. Danteller zarif görüntüleri sebebi ile her kumaşa kolaylıkla uyum sağlayabilmektedir.

Klasik Abiyeler

Çok fazla dikkatleri üzerinize çekmek istemiyorsanız klasik abiyeleri tercih edebilirsiniz. Klasik görüntüyü beğenen bayanlar için mükemmel abiye modelleri bulunmaktadır. Klasik abiyeleri her türü davette rahatlıkla kullanabilirsiniz. Özellikle de resmi olan davetlerde oldukça işinizi kolaylaştıracaktır.

Geleneksel Modeller

2020 yılında geleneksel ve modern tarz bir arada sunulmaktadır. Bu ikisinin harmanlandığı abiye modelleri değişik bir tarz arayanlar için oldukça uygundur. Farklı dönemlerin bir arada toplandığı bu abiye modelleri ile farkınızı ortaya koyabilir ve dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Kruvaze Yaka Modası

Bu yıl kruvaze yaka modelleri oldukça fazla tercih edilmektedir. Kruvaze yakalar genelde tuniklerde ve bluzlerde kullanılsa da bu yıl abiyelerde de bol bol karşımıza çıkacak.

İspanyol kollar da abiyelerde çok fazla tercih edilmeye başlandı. Kruvaze yaka ve İspanyol kollar abiyelerin havasını oldukça değiştirmekte. Bu tarz abiyeler tercih ederek şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.

Bu Yılın Abiye Renkleri

Her sene olduğu gibi bu senede abiyelerde canlı renkler çok fazla tercih edilmektedir. Elbise modelleri ne kadar güzel olursa olsun elbiseyi asıl güzel gösteren rengidir. Bu sebeple de abiye elbiseler tercih ederken renk uyumuna dikkat etmek oldukça önemlidir.

2020 yılında özellikle mor tonları ve gümüş rengi abiyelerde çok sık karşımıza çıkacak. Bunun yanında pullu payetli modellerde çok fazla tercih edilmektedir. Abiye tercih ederken kendinden parlak kumaşlı olanları da tercih edebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın