2020 Modaselvim Tesettür Giyim Trendleri

Geçtiğimiz senelerde sezonun trendlerinden olan floral ve leopar desenli elbiseler bu sezonda çok moda. Sonbahar ve kış sezonunun favori rengi kiremit, bu sezonda da popülaritesini koruyor. Kiremit elbiseler, tunikler, tesettür dış giyim ve takım elbiselerinde sıkça rastlanan kıyafetler arasında. Kış aylarının içerisinde olduğumuz bu dönemlerde; pardösüler, kaplar, yelekler vitrinleri süslüyor. Özellikle çalışan tesettürlü hanımlar için, ikili takım kombinler can kurtaran görevi görerek, tesettür giyim tercih eden hanımlara apayrı bir şıklık ve zarafet katan vazgeçilmez parçalardan..

Kısa Boylu Kadınlar için Tesettür Giyim Kaban Seçimlerinde Tüyolar

Kısa boylu tesettürlü kadınlar, elbise ve eteklerle kombin edebileceği kaban modelleri arasında belde biten tasarımları özellikle tercih edebilirler. Böylece güzelliklerine güzellik katarken, giyim zevkleri ile daha modern ve moda bir görüntüyü yakalayacaklardır. Sezonda yer alan peluşlar, pofuduk kabanlar ve yumuşacık shearling ceketleri alışveriş sepetlerine ekleyebilirler. Pelerin ve yarasa kollu kaban modelleri de göz kamaştırıyor. Özellikle uzun boylu hanımlar için son derece çekici model, desen ve renk seçenekleri ile dikkat çekiyorlar.

2020 kış koleksiyonlarının en trendy dış giyim parçası maksi boy kabanlar. Bu trendi denerken kısa boylu olmanızı sakın dert etmeyin zira birkaç detaya dikkat etmeniz kafi. Örneğin maksi boy kaban oversize olmamalıdır. Belden oturan aşağıya doğru çok fazla genişlemeyen, vücuda tam oturan tercihler seçilmelidir. Alternatif olarak düz kesim inen modellerin belinde bir kemer veya kuşak ile birlikte kombini yine doğru bir görünüm sunacaktır. Ayrıca sezonun trendi ürünü olan topuklu çizmelerle boyunuzu en az 6-7 cm uzatarak fit bir görünüş yakalayabilirsiniz.

Sıcak ve Renkli Parçalarla Bu Kışı Keyifli Geçirin

Soğuk havayı ılık havaya dönüştüren sıcak parçalar, renkli tasarımları ile tesettür giyime canlılık katıyor. Pembe, yeşil, beyaz ve capcanlı birçok renk tonu tesettür kombinleri ele geçirmiş durumda. Bu renkler, kazayağından ekoseye birçok desen ile bütünleşerek göz zevkine en güzel şekilde hitap ediyor. Renkler, kumaşlar ve desenlere yansıyarak bu kışı daha keyifli geçirmenizi sağlayan birbirinden güzel ve özgün tesettür kıyafetlerine imzalarını atıyorlar. Modaselvim.com sitesinde bulunan ekose pantolonlarınızın içine aydınlık bir görünüm için ekru ve krem tonlarında kazaklar deneyebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın