2020 Ferace Modası

Her yaşta kadının kullanabileceği dış giyim ürünü feraceler, 2020 yaz sezonunda da en yeni en şık en tarz hali ile yerini alıyor. Kadınlar için önemli olan dış görünüş, seçilen kıyafetlerle orantılıdır. Bu yüzden aslında her ferace sizi zarif göstermeyebilir. Kumaşın kalitesi, dikim şekli ve kullanılan süsleme detayları kalite açısından büyük önem taşır. Feracelerde yeni sezon modasına bakacak olursak hem kaliteyi hem şıklığı bir arada görüyoruz.

Yazlık Feraceler

Tüm giyim sektörünün günden güne gelişmesi ile beraber tesettür giyimde de yeni çeşitleri sıklıkla görüyoruz. Özellikle yaz dönemiyle beraber modellerde çeşitlilikte artıyor. Feracelerin hem dış giyim ürünü hem de elbise olarak kullanılması tercih edilirliğini olumlu yönde etkilemektedir.

Yeni sezon yazlık feraceler de yeni model olarak karşımıza iki ya da üç renkli modeller çıkmaktadır. Özellikle fermuar ve kollarda kullanılan renkli şeritler daha modern bir tarz ortaya koymaktadır. Ayrıca tek parça kıyafet ile şıklık yakalamanın yolu da olan feraceler, parlaklığı seven hanımlar için bu sezonda payetli, şifon detaylı modeller ile kreasyonda yerini alıyor.

En İlgi Çeken Modeller

Göz alıcı tasarımlar ile tesettür giyimin başlıca ürünlerinden olan ferace özellikle özel davetler için hazırlanan modelleri ile ilgileri üzerine çekiyor. Şık kıyafetinizin tamamlayıcısı olarak da tercih edebileceğiniz gibi sadece şal, çanta ve ayakkabı kombini ile davete katılabilirsiniz. Yaka kısmı taşlarla bezenmiş modeller, gideceğiniz yer fark etmeksizin en ilgi çekici modellerden bir tanesi olacaktır.

Bir diğer gözleri üzerine çeken model ise kesinlikle kot feraceler. Rahatlığın ve şıklığın kumaşla birleşmiş hali diyebilir. Üstelik yıllar geçse de modası geçmeyecek nadir giyim ürünlerinden bir tanesi.

Kombin Önerileri

Siyah renk tercihinde kombinlemek her ne kadar kolay görünsede koyu renk olduğu için şal ya da eşarp tercihinizde canlı tonlara yönelmekte fayda var. Eğer açık pembe, mavi tonları kullanılacaksa tonsürton ve aynı rengin açık ya da koyusu kullanılabilir. Detaysız sade bir parça kullanacaksınız hareket katmak için desenli şal, eşarp tercihinde bulunabilir, zıt renklerin uyumundan da yararlanabilirsiniz. Örneğin mavi, turuncu kontrastı gibi.

 

Bir cevap yazın