2019 Yaz Modası Tesettür Kombinleri Nelerdir?

tesettür kombinYaz mevsimi içerisinde kadınlar salaş olan ve ferah tutan tesettür elbiseleri tercih etmektedir. Tesettür modası içerisinde salaş tesettür elbiseler göz önünde bulunmaktadır. Kadınlar tek giyim ürünü olan elbiseleri dış giyim ürünleri ile kolay bir şekilde kombinleyebilmektedir. Saten kumaş özelliği gösteren renk açısından zengin ürünler ile birlikte pek çok farklı dış giyim ürünü kullanılabilmektedir.

 

Tesettür elbise kullanımı içerisinde kadınlar en çok ferace ve pardesü seçenekleri ile kombinlerini oluşturmaktadır. Tesettür elbise ve ferace modelleri 2019 yaz mevsimi kombin önerileri arasında birinci sırada yer alan ikililerden olmaktadır.

 

 Tesettür Tunik ve Pantolon Kombini

 

Tesettür kombin içerisinde belirli durumlar göz önünde bulundurularak kombinler gerçekleştirilmektedir. Tunik kullanımı ve aynı zamanda pantolon kombini kadınların en sık kullandığı moda kombinler arasında bulunmaktadır. Tunik ürünü salaş ürün özelliği taşıdığından aynı özellikteki etek ürünler ile kombinlenmesi önerilmemektedir. Tesettür tunik kombini bünyesinde kadınların pantolon kumaş ve tarzlarını seçerek uyumu yakalaması gerekmektedir.

 

Tunik ve pantolon ikilisi içerisinde klasik giyim olarak en sık kumaş salaş pantolon kullanımı önerilmektedir. Renk olarak 2019 yaz modasında bulunan haki, mor ve açık mavi tunik ürünlerinin siyah ya da beyaz kumaş pantolonu ile kombini gerçekleştirilmektedir. Tunik ürünlerinin uzun boy olması sebebi ile çoğu kez dış giyim ürünü kullanılmadan da kombin gerçekleştirilebilmektedir.

 

 Tesettür Etek ve Kombin İkilisi Önerileri

 

Etek kullanımı tesettür ürünler içerisinde kadınların en sık kullandığı modeller arasında bulunmaktadır. Kalem etek, likralı etek modelleri gibi ürünler farklı pek çok ürür ile ikili kombin oluşumu sağlamaktadır. Eteklerin salaş ürün özelliği göstermesi üst giyimin daha düz ve dar olmasını gerektirmektedir.

 

Tesettür etek modelleri içerisinde bulunan ürünler salaş olması sebebi ile tunikler ile kombin önerisi bulunmamaktadır. Tunik gibi salaş ürünlerin aksine gömlek ve etek kombini en sık kullanılan 2019 tesettür kombin yaz modasındaki ikililer olmaktadır. Etek ve gömlek kombini içerisinde aksesuar ve baş örtüsü seçimi de önemli olmaktadır. Gömlek ve eteğin sade ve tek renk olması aksesuarların daha tekli kullanımını da desteklemektedir.

 

 

Bir cevap yazın