2019 Tesettür Giyimde Ferace Kullanımı

feraceTesettür giyim modasında feraceler, tesettürlü kadınlar tarafından özel bir ilgi görmektedir. Tesettürlü kadınların vazgeçilmez parçalarından biri olan feraceler, zarafetin ve şıklığın sembolüdür. Pardesüye benzeyen ferace modelleri, gündelik yaşamda kullanılabileceği gibi özel davet ve toplantılarda da kullanılabilir. Tesettürlü kadınlar için feraceler, kolaylık sağlamakta ve şık bir görünüm vermektedir. Nadide çeşitleri olan ferace modellerinin çok fazla modelleri ve renkleri bulunmaktadır. Tesettürlü kadınların isteğine göre tek renk feraceler bulunmakla birlikte iki ve daha fazla renkte çeşitleri vardır. Keten, pamuk ve kot modelinde olan feraceler, aksesuar kullanılarak daha özel bir hale getirir. Düğün gibi özel gecelerde deri detaylı feraceler kullanılır.

Ferace modelleri için: https://www.modaselvim.com/ferace

2019 İlkbahar/Yaz Mevsiminde Ferace Modelleri

 

Yaz mevsiminde ince kumaştan üretilen feraceler çok fazla tercih edilir ve oldukça popülerdir. Tesettürlü kadınların yakalamak istedikleri şıklığı anında verir ve tesettürlü kadına rahatlık sağlar. Günlük kullanımlarda feracelerin ince olmasına ve açık renklerin kullanılmasına dikkat edilir. Güneşten gelen ısıyı bir miktar yansıtmasını isteyen tesettürlü kadınlar, kırmızı ve sarı gibi sıcak renkleri tercih etmektedir. Resmi davetlerde siyah renkteki feraceler tercih edilir. 2019’de özellikle taşlı ve kürklü feraceler çok fazla kullanılmaktadır. Dış giyim parçalarından olan feraceler, esnek olmakla birlikte tek parçadan oluşur. Yaz günlerini rahat geçirmek isteyen tesettürlü kadınlar, spor tarzda olan feraceleri tercih eder.

 

 2019 Kış Mevsiminde Kullanılan Ferace Modelleri

 

Feracelerin elbiseyi anımsatan modelleri, tek başına şıklığı yakalamaktadır. Kış aylarında sıcak tutan ve rahat olan feraceler çok fazla tercih edilmektedir. Her ebatta ve renkten feraceler bulunmakta ve yoğun ilgi görmektedir. Kış mevsiminde kalın kumaştan tasarlanan ve belden bol olarak oturan feraceler tercih edilir. Koyu renklerden tasarlanan feraceler, yağmurlu havalarda tesettürlü kadını kötü havadan korumaktadır. Tesettürlü kadınlar tedbirli olmak adına kış mevsimlerinde feracelerini yanından ayırmamaktadır. Feracelerin kalınlığı ve kalitesi ferace modeli seçiminde bulunurken kritik noktayı teşkil etmektedir. Kalın ve kaliteli kumaştan üretilen feraceler, uzun süre dayanıklılık göstermektedir. Kışlık feraceler genellikle ipek kumaştan olmaktadır. İpek kumaştan tercih edilmesinin en büyük nedeni kaliteli ve sıcak tutmasıdır.

 

Bir cevap yazın