2019 Tesettür Ferace Modası

feraceTesettür dış giyim de feraceler her zaman tercih edilmekle birlikte günümüzde ferace modellerindeki çeşitliliğin artması ile daha çok rağbet görmektedir. Tesettür ferace modelleri hem şık bir duruş sergilediği için hem de her ortamda tercih edilebilecek modelleri olması sayesinde tesettürlü kadınlar tarafından daha popüler bir hale gelmiştir.

 

 Günlük Yaşamda Tesettür Ferace Modelleri

 

Eğer tesettür feraceyi günlük hayatta kullanacaksanız açık renkli kot feraceler esneklik ve sağladığı rahatlık sayesinde oldukça rahat bir kullanıma sahiptir. Bunun yanı sıra kot feraceler tesettür modasında oldukça ön plana çıkan modeller arasındadır. Özellikle eskitme kot feraceler akşam sahil gezmelerinde, kafe mekanlarında tesettürlü kadınlar tarafından sıkça tercih edilmektedir. Eğer günlük yaşamda kot ferace giymek istemiyor iseniz günlük yaşama uygun olacak diğer bir model ise likralı ince kumaş ferace modelleridir. Yaz mevsiminde sıcaktan çok etkilenmemek ve vücutta ter oluşmaması için çok koyu ve çok açık renkler tercih edilmemelidir. Günlük yaşamda tercih edilecek ferace modellerinde daha çok sarı ve kırmızı tonları hem şık bir görünüm oluşturmanıza hem de güneşten gelen ısıyı biraz azaltmasına neden olacaktır.

 

 Özel Günlerde Tercih Edilebilecek Ferace Modelleri

 

Özel gün ve özel gecelerde tesettürlü kadınlar daha çok ferace modellerini tercih etmektedir. Daha resmi davetler de ise polyester tesettür ferace 2019 tesettür ferace modasında en çok talep gören modeller arasında ilk sıralarda yerini almaktadır. En çok satılan siyah renk modelleri dışında bordo ve ya koyu mavi tonları bulunduğunuz ortamda daha şık ve modern görünmenizi sağlayacaktır. Çok sıklıkla olmasa da lila, krem ve yavruağzı gibi açık renkler polyester ferace modellerinde tercih edilmektedir. Kış mevsiminde ise örme kalın kumaşlar ve ya keten kumaşlar neredeyse her renkte tesettürlü kadınlar tarafından tercih edilmektedir. 2019 yılı modasında desen olarak en fazla tercih edilen bisiklet yaka modelleri olmaktadır.

 

 Tesettür İle Feracenin Renk Uyumu

 

Tesettür ile feraceler birbirine her renkte uyum sağlamaktadır. İkisi birbirine uyum sağlayan renkler ile tercih edilse de yavaş yavaş zıt renklerde de kombin yapılmaya başlanmış durumdadır. Hatta yalnızca iki renk kombin yerine birden fazla renk ile de kombini yapılmaktadır.

Bir cevap yazın