2019 Tesettür Dış Giyim Kap Modellerinde Öne Çıkanlar

 tesettür kapPek çok tesettür kıyafetinde olduğu gibi tesettür kap modellerinde de dikkat edilmesi gereken en önemli husus renk ve renk uyumu olmaktadır. Mevsime göre seçilecek tesettür kapların renginin yanı sıra, üretildiği kumaş yapısında çok fazla dikkat etmek gerekiyor. Nubuk kumaş ile tasarlanan tesettür kaplar, dayanıklı olmalarının yanı sıra hem şık hem de modern bir görünüm sergiliyor.

 

Kaplarda bulunan belirgin düğmeler ve fermuarlar birçok tesettürlü kadının ilk tercihleri arasında yerini alıyor. Aynı zamanda kapın, en belirgin aksesuarı olan kuşakların da ince olması ile 2019 modasını yakalamak mümkün oluyor. Tesettürlü kadınlar spor ve şık tesettür kombinler oluşturabilmek için, büyük düğmeli, büzgülü ve kalın kuşaklı kap modellerini tercih etmeleri gerekiyor. Tesettür kaplarda bulunan geniş ve geçmeli yaka modeller tercih edilerek hem daha havalı hem de daha tarz bir görünüm elde edilebilir.

 

 Modası Her Daim Devam Edecek Tesettür Kap Renkleri

 

Tesettür kap satın alırken dikkat edilmesi gereken özelliklerin başında renkler gelmektedir. Pek çok kıyafette olduğu gibi tesettür kaptada, kap renginin şık görünümü etkileyen en önemli unsur olduğu görülüyor. Yaz mevsiminde daha cıvıl cıvıl renklerden tasarlanan kap tercih edilerek istenilen şık bir görünüm elde edilir.

 

Sonbahar mevsiminde özellikle haki ve hakiye yakın tesettür kap modelleri tercih edilmelidir. Giyilen tesettür kıyafetlerin rengi, mevsime göre farklılık göstereceğinden, kıyafet seçiminde bu özelliğe çok fazla dikkat edilmelidir. 2019 yeni sezonda taba rengi ve yeşil tesettür kapların modasının hiçbir zaman geçmeyeceği, uzun seneler tesettürlü kadınların giysi dolabında yer alacağı tahmin ediliyor.

 

 2019 Senesinde Dikkat Edilmesi Gereken Tesettür Kap Detayları Nelerdir?

 

Tesettür dış giyimin en önemli ürünlerinden olan tesettür kaplar kadar, bu kıyafetlerde kullanılan detaylar da hem modernliği hem de şıklığı belirlemektedir. 2019 yılı yeni sezon kapsamında bolca detay içeren modellerin trend olacağı tahmin ediliyor. Tesettür kap detaylarının bazılarında fermuar, düğme, büzgü ve ev püskülleri yer almaktadır. Manşet ve kruvaze detaylı tesettür kap modelleri de ön plana çıkacak gibi duruyor. Kemer detayı bu sene tesettür kap modellerinde çok fazla rastlanmayacak.

Bir cevap yazın