2018’in En Trend Ferace Modelleri

Güzel giyinmeyi seven bayanların, kıyafet alışverişinde bulunurken en çok dikkat ettiği konular arasında moda gelmektedir. Bu konuda ise, insanların ne tür renkleri tercih ettiği, hangi tasarımları sıklıkla kullandığı, üzerine giydiği aksesuarların neler olduğu gibi durumlar her zaman merak edilmektedir.

ferace

 Ferah ve Havadar Yapısıyla Kot Modeller

 

Böylesi anlarda en çok tercih edilen ürünlerin başında ise ferace modelleri gelmektedir. Çok çeşitli markaların birbirinden şık kreasyonlarının yer aldığı bu kategoride nakışlı açık mavi renk kıyafetler başı çekmektedir. Ön kısmında bulunan ve oldukça zarif bir görüntü ortaya koyan nakış işlemeleri ile ön plana çıkan bu tasarımlar, önden veya yandan bağlanabilen kot kemeri ile tüketicilerin beğenisine sunulmaktadır. Etek kısmına kadar tamamen sıralı düğmeler sahip olan bu ürünler, sportif görünümlere sahip bulunmaktadır.

 

Esnek ve havadar dokuya sahip kumaş yapıları sayesinde en sıcak yaz aylarında dahi rahatlıkla giyilebilen bu model, ister spor ayakkabı isterse de açık renk klasik ayakkabılarla kombinlenebilmektedir.

ferace modelleri

 Zarif Görünümler Sunan Nakış İşlemeliler

 

Nakış detaylı ferace çeşitlerinin de oldukça tutulduğu yeni sezonda, beli, manşeti ve göğüs kısmı altın işlemeli motiflerde üretilmiş ürünler yer almaktadır. Hakim yaka olarak dizayn edilmiş bu ürünler, aynı zamanda yaka kısmında yer alan püsküllü bağlama detayıyla da dikkat çekmektedir.

 

Krep kumaştan imal edilmiş olan bu ferace modelleri, önden kullanıma sahip fermuarlı şekilde tasarlanmış bulunmaktadır. Ayrıca her iki yanda yer alan cebi ile çok fonksiyonel bir yapı sunmakta olan bu kıyafetler, gerek gündelik kullanımda gerekse de çalışma hayatında tercih edilebilmektedir. Bebe mavisi, mürdüm, haki, siyah ve vizon gibi renk tonlarıyla öne çıkan bu ürünler, açık renk rugan ayakkabı, eşarp ve geniş taşlı cüzdanlar ile çok iyi bir bütünlük oluşturmaktadır.

 

 Şık ve Modern Yapıdaki Düğme Detaylı Tasarımlar

 

Bunların dışında yanları düğmeli ve önü çiçekli nakış işlemeli modeller de 2018’in en trend kıyafetleri arasındaki yerini almaktadır. Haki, lacivert, siyah, mint, mürdüm olmak üzere çok çeşitli canlı renklerde bulunabilmekte olan bu ürünler, aynı renge sahip kuşağı ile şık ve modern görünümler ortaya çıkarmaktadır. Özel davet ve organizasyonlarda da değerlendirilebilmekte olan bu tasarımlar, gösterişli yapıları ile tüm gözlerin kişinin üzerinde toplanmasını sağlamaktadır.

 

Bir cevap yazın