2018’in En Güzel Tesettür Kaban Modelleri

2018 yılında olduğumuz şu günlerde tesettür kaban modellerinde birbirinden farklı tasarımlar ve desenler söz konusu. Önceki zamanlarda tesettür kaban denildiğinde akla ilk gelen şey hangi renk olduğu yönündeki sorular iken bugün birbirinden farklı tasarımlar, çizgiler özgür alışverişlerin çoklu seçenekleri arasında ayrım yapmayı zorlaştırıyor. Bu yıl çıkan kareli tesettür kaban modelleri özellikle genç kesim tarafından mevsimlik olarak giyilen kap ve kaban modellerinin başında geliyor.

 

Özgür ve hareketli görünümü ile çizgileri klasik olanın dışında modern bir şekilde tezahür etmekte. Kumaşın yanına deriyi de ekleyen modern görünümler ile birlikte kaban modellerinde birçok alternatif seçenek mevcut. Bunlardan biri de derisi lazer kesimli olan kaban modelleri. Lazerin doğru kullanımı ile birlikte simetrik çizgiler bel ve kuşak alanında kumaş ve deri ortaklığı olarak kendini göstermekte. Tek renk seçeneğinden çoklu renklere terfi eden tesettür modellerinde iki rengi birbirine harmanlayan cazip ve iddialı kaban modelleri de mevcut. Kazayağı desenleriyle hem bir hırkayı hem de bir yeleği andıran kaban modelleri ise sadece kış aylarında değil bahar aylarında da mevsimlik olarak tercih edilebilecek spor kabanlar arasında. Kolları ekoseli olan ve ek olarak astarlı çizgilerle özel olarak imal edilmiş olan kaban modelleri de bu yılın en fazla tercih edilen alışveriş ürünleri arasında göz dolduruyor.

 

Deri şerit ve detaylı düğmeli tesettür kaban kıyafetleri ise ayrıntıya önem veren hanım müşterilerin gözde ürünleri içerisinde. Daha soğuk havalar için ise yünlü üretilen kabanlar da kataloglar içerisinde yeni sahiplerini bekliyor. Hem soğuktan korunmak hem de şık bir görünüme kavuşmak isteyen hanımların ilk tercihleri arasında kabanlarda önden düğmeli ve ceket yaka alternatif kesimler de mevcut.

 

 Tesettür Kaban Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

 

Hanımlar tesettür kaban alırken hem konfora hem şıklığa hem de ekonomiye dikkat etmelidir. Bu nedenle indirim kuponları ve kampanya tarihleri sık sık takip edilmeli. Aynı zamanda iade ve değiştirme kuralları alışverişten önce okunmalı ve duruma göre hareket edilmeli. Bunların dışında birbirinden şık yeni moda kabanlar arasında tercih yapmak hiç olmadığı kadar zor.

 

Bir cevap yazın