2018 Yılı Tesettür Modası Nasıl Olacak?

Bayanlar her daim güzel olmayı ve şık görünmeyi isterler. Bu sebep ile de modayı yakından takip eder ve hem moda olan hem de kendilerine en fazla yakışan kıyafetleri tercih ederler. Siz de modayı severek takip eden bayanlardan biriyseniz; uzun dergileri okumak yerine aşağıda sizler için verilmiş olan bilgilerden faydalanmanız yeterli olacaktır. Bu sayede 2018 yılı tesettür modasının nasıl olacak öğrenebilirsiniz. İşte 2018 yılının trendleri:

1- Dış Giyim Tesettür Modası:

Dış kıyafet olmadan dışarı çıkmayı tercih etmeyen bayanlardan biriyseniz; dış giyim de en çok tercih edilen kıyafetin ferace olduğunu mutlaka bilmelisiniz. Son yıllarda çıkan ve hep yükselişte olan ferace modellerinde bu sene çiçek desenleri görmeniz mümkündür. Kimi feracelerin bazı bölgelerinde az sıklıkta rastlanan çiçek desenlerine bazı feracelerde daha sık rastlamak mümkündür. Çiçek desenlerini zaman zaman feracelerin kol kısımlarında da görmeniz mümkündür.

Çiçek desenlerinin yanı sıra ferace de; yarasa kol modeller tercih edilmektedir. Bu da feraceye hoş bir hava katmaktadır. Feracenin çıkması ile tesettür dünyasında daha az tercih edilmeye başlayan pardesüde ise bu sene koyu renklerin yerini açık renkler kullanılmıştır. Pardesüden vazgeçemeyen bayanlardan iseniz; size bu yıl açık mavi, vizon, toz pembe, taba ve bu gibi tonlarda bir pardesü tercih etmenizi söyleyebiliriz. Son olarak; bayanların özellikle kışın sert geçen günlerinde tercih ettiği kabanlarda bu sene kürk detayları dikkati çekecektir. Bazı kabanların yaka kısmında kimisinin ise kol manşetlerinde görebileceğiniz kürk detayları size farklı ve hoş bir hava katacaktır.

2- İç Giyim Tesettür Modası:

Bu sene ferace de olduğu gibi abiyeler de, eşarplar de, gömlekler de ve elbiseler de aklınıza gelecek birçok tesettür kıyafette çiçek desenlerine rastlamanız mümkündür. Bu yıl gömlekler, krep kumaş kullanılarak üretilecek ve yaka kısımları fular olacaktır. Ayrıca bu yıl (iç kıyafet olmasa da) fular yakaya montlarda da rastlayacağınızı söylemek isteriz. Bu yıl etek ve ceketler ise jakar kumaş kullanılarak üretilecektir. Ayrıca bu yıl kaban da olduğu gibi ceketlerde de kürk detayları bulunacaktır.

Bir cevap yazın