2018 Yılı Tesettür Elbise Trendleri

 

Havaların soğumasıyla birlikte kışlık tesettür giyim kıyafetleri vitrinlerde yerlerini almaya başladı. 2018 yılında en moda kışlık tesettür giyim koleksiyonlarında yer alan elbiselere göz atıp sizde kendi koleksiyonunuzu oluşturabilirsiniz. Havaların soğumasıyla beraber her ne kadar daha çok pantolon giymeye başlasak da çoğumuz elbiseleri daha çok sever. Bu nedenle hiç bir mevsimin giyim zevklerinizi ve tarzınızı engellemesine izin vermemelisiniz.

 

 Desenli kışlık elbiselerin kullanımı

 

Elbiseler genellikle dört mevsim boyunca şıklığından vazgeçmek istemeyen bayanların ilk tercihidir. Çünkü kadınsı ve şık bir duruşun yanı sıra tek parça olmasıyla da kullanım kolaylığı sunarlar. Bunun yanı sıra ekstra aksesuara gerek duymadan yalnızca bir kaban ile şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Her ne kadar ilkbahar mevsiminin bütün enerjisini içerisinde bulunduran çiçekli elbiseleri çok sevsek bile kışın da içinizi ısıtacak birçok rengi bir araya getiren capcanlı elbiseler ile düz renkli şallarınız ile bir araya getirip çabasız şık kombinler oluşturabilirsiniz. Kadife, yünlü ve pamuklu elbiselerin desenlerindeki renklerden biri ile tamamlayacağınız şıklığınızı ayrıca elbisenin ana rengine zıt tondaki şallar ile beraber kullanıp farklı ve eğlenceli bir stilde oluşturabilirsiniz.

 

2018 yılının en dikkat çeken ayrıntısı ise kesinlikle etnik desenler. Etnik desenlerin en çok yakıştığı parçalar ise elbiseler… Klasik desenlerden ve düz elbiselerden farklı bir havaya sahip olan etnik desenli elbiselere bu sene bir şans verip dolabınızda yer ayırabilirsiniz. Severek kullanabileceğiniz bir sürü farklı model ve renk bulunuyor.

 

 Sade kışlık elbiselerin kullanımı

 

Eğer desenli elbiseleri iddialı buluyorsanız kışlık tesettür giyim koleksiyonları arasında desen ve düz renkli elbiseler de bulunuyor. Tek renk bir elbiseyi tercih edip desenli ve capcanlı şallar ile de oldukça şık görünebilirsiniz. Desenli şal kullanmanın yanı sıra farklı renklerde ya da modellerde hırkalar ile elbisenizi kombinleyip kendi tarzınızı da ortaya koyabilirsiniz.

 

 Denizci temalı kışlık elbiselerin kullanımı

 

Ayrıca yaz sezonunun en sevilen desenlerinden olunan marin temalar yeni sezonda kış mevsiminde de oldukça moda. Her kadın bilir ki çizgili kıyafetler göz yanılsaması yaparak boyumuzun olduğundan daha uzun görünmesini sağlar. Bu nedenle uzun boyuna çizgili elbise ile bu etkiyi siz de kullanabilirsiniz. Eğer vücudunuzda daha kısa göstermek istediğiniz bir kısım var ise bu kısımlarda da enine çizgileri tercih edebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın