2018 Yılı Ferace Modelleri

Ferace, çıktığı ilk günden bugüne tesettür giyimin en fazla tercih edilen dış giyim kıyafetidir. Dışarıdan bakıldığı zaman oldukça şık duran ferace, pardesü, kaban, kap gibi kıyafetleri geride bırakmayı başarmıştır. Mevsimi olmamasına rağmen kışın soğuk havalarda bile sevilerek giyilen dış kıyafetlerin başında gelmektedir. Farklı yaş aralığından pek çok bayan tarafından beğenilen ferace de 2018 yılında hangi detaylar öne çıkacak ve 2018 yılının ferace modelleri nasıl olacak? Modayı yakından takip eden ve feraceyi severek giyen bayanların bugünlerde en çok merak ettiği soru budur. İşte 2018 yılı ferace modelleri:

 

 1- Çiçek Desenli Modeller

 

2018 yılında feraceler çiçek desenleri ile hareket kazanacaktır. Özellikle siyah renge sahip feracelere çok yakışan çiçek desenleri, bayanların zarif görünmesine katkı sağlayacaktır. Kimi feraceler de kol boyunca kimi feracelerin etek uçlarında görülen çiçek desenleri bazı feracelerin de yakasında görünmektedir. Bazı feraceler ise komple çiçek desenleri ile kaplıdır. Kısaca bu yıl farklı modellerde çiçek desenleri olan feracelerden bir tane mutlaka almanız gerekecektir.

 

 2- İki Renk Kullanılan Modeller

 

Ferace de çiçek desenlerinden sonra bu yılın en çok tercih edilen modeli iki rengin tek feracede kullanıldığı modellerdir. Kimi zaman birbiriyle uyum sağlayan kimi zaman iii zıt rengin bir araya gelmesi ile oluşan iki renk ferace modelleri farklıktan hoşlanan bayanların ilgisini çekebilir.

 

 3- Dantelli veya Taşlı Modeller

 

2018 yılında feracelere farklılık katacak bir diğer detay ise; feraceler de kullanılan dantel ya da taşlardır. İki farklı model ile feracelere farklı bir hava katılmak istenirken; kıyafetler de taş kullanımını sevenler taşlı modelleri, kıyafetler de taş kullanımını sevmeyen kişilerin dantel kullanılan modelleri alması düşünülmüştür.

 

 4- Ferace de Bu Yılın Renkleri

 

Son olarak ferace de bu yıl en çok göreceğimiz renkler şu şekildedir: Ferace de her yıl öne çıkan siyah renk bu yıl da kullanılırken; siyahtan farklı olarak haki, bebe mavisi, gök mavisi ve yeşilin farklı tonlarını görmek mümkündür. Siz de ferace alışverişiniz de yukarıdaki önerileri dikkate almalısınız.

 

Bir cevap yazın