2018 Tesettür Tunik Kombinleri

Yeni yılın gelmesiyle birlikte pek çok yeni sezon tesettür tunik parçaları çıkmaya başlamıştır. Bu sezon parçalarında oldukça moda olan pek çok detay bulunmaktadır. Özellikle rahat olmalarıyla bilinen tunik modeller için pek çok yenilik çıkmaya başlanmıştır. Havaların ısınmasıyla birlikte çıkan yeni tunik modeller arasından mevsimlik olan tunikler oldukça yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Her sezon ve mevsimde rahatlıkla tercih edilebilecek olan bu tuniklerin oldukça uygun fiyatlı olması da tercih edilen sebeplerden biri. Bu sene özellikle dantel detayları oldukça yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Dantel kenarlı tunikler ile etek kombini şıklığınızı zirveye taşıyacaktır. Aynı zamanda altına kot pantolon ya da İspanyol paça pantolon tercih ederek günlük hayata uygun hale getirebilirsiniz. Bunun ile birlikte şal tercihi de tunik rengi ile uyumlu olması da şıklığınıza şıklık katacaktır.

Motifli Tunik Modelleri Kombini Nasıl Yapılır?

Yeni sezon parçalarından olan motifli tunik modeller her kadın için vazgeçilmez bir parça haline gelmektedir. Özellikle çiçek motifleri olan bu tunikler tam bahar havasını yaşatacaktır. Aynı zamanda günlük kullanım için oldukça uygun ve rahat olacaktır. Bu motifli tesettür tunik parçaları bol uzun pantolonlar ile rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Aynı zamanda tunik ile pantolonun aynı renk tercih edilmesi, çeşitli davetler için de oldukça kullanılabilir olmasını sağlayacaktır. Tesettür tunik modellerinde bu sene özellikle haki yeşil, pudra tonları, turuncu ve sarı oldukça yaygın bir şekilde kullanılacaktır. Bu parçaların altına tercih edeceğiniz beyaz spor ayakkabı da her renge uyum sağlayacaktır.

Tesettür tunik modellerini incelemek için linke tıklayabilirsiniz. Alışverişe Başla

Diz Altı Tesettür Tunik Kombinleri Nasıl Yapılır?

Uzun boylu kişiler için özellikle tercih edilen parçalardan biri olan uzun tunik modeller ile çeşitli kombinler yapılmaktadır. Özellikle kumaş pantolon ya da havuç pantolonlar ile bu uzun tunikler rahatlıkla tercih edilebilir. Günlük kullanıma uygun hale getirilen bu tunik kombinleri aynı zamanda davetler için ya da akşam saatleri için de tercih edilmektedir. Uzun tesettür tunik altına giyeceğiniz uzun düz etek ile topuklu ayakkabı şıklığınızı tamamlayacak bir eşarp ile muhteşem bir görüntüye sahip olacaksınız

Bir cevap yazın