2018 Sezonu Trend Olan Tesettür Tunik Modelleri

tesettür tunikTesettür giyime sahip kadınlar için tesettür tunik modelleri vazgeçilmez bir konumda yer almaktadır. Tunik modellerinin bu kadar fazla bir şekilde tercih edilmesinin temelinde bazı nedenler bulunmaktadır. Bu nedenlerden biri, tunik model çeşitliğinin günümüzde çok fazla artması ve bu artışa rağmen modellerinin tasarımlarının çok şık olmasıdır. Bununla birlikte tesettür tunik modellerinin rahat bir kullanım sunması kadınlar tarafından çok fazla tercih edilmesini desteklemektedir. Her yeni sezonda yenilenen tunik modellerinin arasından bazı modeller tercih edilme oranı yüksek olduğu için trend model olarak anılmaktadır. Peki hangi modeller trend kategorisinde yer almaktadır:

 

 Uzun ve Önden Yırtmaçlı Model

 

Bu modelin ayak bileğine kadar uzanan boyu ve önde yer alan “V” şeklindeki yırtmacı dikkat çekmektedir. Arkadan görünüşü bir elbiseyi andıran bu tunik modeli, aslında önde yer alan yırtmaç ile birlikte elbise ve tunik arasında bir yerde durmaktadır.

 

 Cepli ve Pullu Model

 

Bu sezonun en trend tunik modellerinden biri olan bu tasarım, arkasının dize kadar olan uzunluğu ve ön kısmına oval olarak gelen daha kısa bir görünüme sahip sağ cebinde pul detaylarına sahip bir cep bulundurmaktadır. Bu tunik modeli zarif bir görünüme sahip olmak isteyen kadınlar tarafından çok fazla tercih edilmektedir.

 

 Yakası Püsküllü ve Kolları Pileli Model

 

Daha önceki modellere nazaran bu modelin yaka kısmı oval şeklinde gelmek yerine, oval büzgülü gelerek sarkan püskül detayı ile çok farklı bir tarz oluşturmaktadır. Bu modelin kolları pilelidir ve bilek kısmında yer alan lastik ile modeli tercih eden kadınların şıklığına şıklık katan bir model konumundadır.

 

Kolu Püsküllü Model

 

Diz üstüne gelen boyu ve kol bitiminde sahip olduğu püskül detayları ile dikkat çeken bu tesettür tunik modeli, kolye ile kullanıldığında çok zarif bir görünüm sağlamaktadır. Yaka kısmının sade olmasından dolayı kolye ile kombinlendiğinde çok şık durmaktadır.

 

Şifon Detaylı Model

 

Bu tunik modeli genel olarak uzun tunik giymeyi tercih eden kadınlara ideal bir modeldir. Arka tarafı dizi biraz geçen bir seviyede olan, ön kısmı ise tam dize kadar kısalan kumaş ile tasarlanan bu tunik modeli çok şık bir görünüme sahiptir.

 

Bir cevap yazın