2018 Kış Tesettür Kaban Modelleri

 

Soğuk havaların iyiden iyiye hissedilmesiyle beraber mevsimin en önemli parçası olan palto, mont ve kabanlar bu sezonda birbirinden farklı doku ve boylarda karşımıza çıkıyor. Senelerce severek kullanabileceğiniz ve içinde kendinizi sıcacık hissedeceğiniz tesettür kaban mont ve paltolara hep beraber göz atalım.

 

 Uzun kaban ve paltolar:

 

           Tesettür kaban modellerinde bu sezon en çok göze çarpan detay ayak bileklerine kadar uzanan, hem sıcak tutan hem de havalı bir duruşa sahip olan maksi paltoları yeni sezonda vitrinlerde sık sık görmeniz mümkün. Çeşitli kalıp, desen, doku ve renklerde bizleri karşılayan bu parçalar karizmatik duruşunun yanı sıra sade ve minimal tarzları da ile de göz dolduruyorlar. Daha havalı bir duruşa sahip olmak isteyen bayanla için ise kürk yaka ayrıntılı, kruvaze ya da taşlı düğmeleri olan modeller de bulunuyor. Yalnız bu uzun modelleri tercih ederken kısa boylu bayanların tercihlerini dikkatli bir şekilde yapması gerekiyor. Örneğin oversize kesim ve ayak bileklerinde biten kabanlar yerine kruvaze yaka ve bele oturan kulplu kesimleri tercih etmeniz daha şık olacaktır. Ayrıca tek ve koyu renk olarak tercih yapacağınız bu kabanlarda vücut hatlarınıza uygun seçimler yaparak şık ve zarif bir duruşa sahip olabilirsiniz.

 

 Keçe kabanlar:

 

           Tesettür kaban modellerinde kış mevsiminin doğasına yakışan bir diğer kaban türü ise kesinlikle keçe olanlar… Rengarenk çeşitler ve dokuları ile kaşe kabanlara göre daha hafif olan bu kabanlar ile hem rahat hem de şık bir kış geçirebilirsiniz. Keçe kabanların vermiş olduğu bir başka rahatlık ise hem spor hem de şık bir tarza sahip olmaları… Bu tarz sayesinde gündüzden geceye kolaylıkla geçiş yapabilirsiniz.

 

 Kaşe kabanlar:

 

Hem uzun hem de ara boy olarak tercih yapabileceğiniz bu montları dolaplarımızın vazgeçilmezi olarak nitelendirmek hiç de yanlış olmaz. Eğer klasik kaşe montlardan sıkıldıysanız kollarında desenleri olan, kürk kapüşonlu, nakışlı belden bağlamalı ya da fermuarlı kabanları deneyebilirsiniz. İkinci bir alternatif de kullandığınız renklerin ve desenlerin dışına çıkarak yeni renkler denemektir. Sezonun favori renklerinden olan bordo, mor, asker yeşili gibi renkleri deneyebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın