2018-2019 Tesettür Pardesü Modelleri

tesettür pardesüPardesü modelleri, tesettürlü kadınların çok konuştuğu ve çok fazla satın aldığı tesettür parçalarından biridir. Mevsimlik kumaşa göre üretilen tesettür pardesü modelleri, özellikle ilkbahar ve sonbahar mevsimlerinde çok sık tercih edilmektedir. Kadınların tam bedenlerine göre üretilen pardesüler, tam kalıp baz alınarak oluşturulmaktadır. Pardesü modellerinin geniş yelpazeli renk seçenekleri mevcuttur. İş yemeklerinde, davetlerde ve toplantılarda giyilebilen tesettür pardesü modelleri, günlük yaşamda da çok fazla tercih edilmektedir. Uygun topuklu ayakkabı ve çanta ile kombinlenen pardesüler, tesettürlü kadına daha fazla şık katmaktadır. Şifon şeklinde olan pardesüler, ilk ortaya çıktığı andan itibaren tesettürlü kadınlar tarafından ilgi ile satın alınmıştır. Pardesüler, günlük yaşamda tesettürlü kadınların pratik giyim parçalarındandır.

 

 Alternatif Tesettür Pardesü Seçenekleri

Her kadın gibi tesettürlü kadınlarda her daim şık görünmek ister. Bu sebepten ötürü kıyafetlerinin üzerine giydikleri pardesülere önem verirler. Birden fazla parça, seçilen pardesü ile uyumlu olmak zorundadır. Her mevsim için farklı pardesü modeli seçmek gerekir. Özenli ve farklı şekillerde tasarlanan pardesü modelleri, günlük yaşamda sık kullanılan renklerden oluşmalıdır. Yenilikçi ve farklı tasarım ile tasarlanan pardesüler ile kombin tamamlanır. Fazla cebi olan ve kapüşonlu olan pardesü modelleri, kış mevsiminde yoğun talep görmektedir. Soğuktan koruyan kapüşon ve kullanım olarak kolaylık sağlayan cepler bu pardesü modeline olan ilginin en büyük sebebidir. Diğer rağbet gören modelse payetli ve pullu pardesü modelleridir.

 

 Tesettür Pardesü Modelleri İçinde Trendler

 

Özel gün ve geceler için payetli ve pullu pardesü modelleri çok fazla tercih edilmektedir. Özel davetlerde siyah, kahverengi ve lacivert renklerden oluşan pardesüler trendler arasındadır. Boy hizasında olan modelleri, şıklığına ve rahatlığına düşkün tesettürlü kadınların trendlerindendir. Pardesüler boydan kullanıldığı için kabanlara oranla daha fazla tercih edilmektedir. Her yeni gelen sezon ile birlikte pardesü modelleri yenilenmektedir. Desenleri ve renkleri ile göz kamaştıran pardesü modelleri her sezon trendlere girmeyi başarır. Kişisel zevkler göz önüne alınarak tasarlanan pardesüler, her mevsim için uygundur. Kış mevsimi içerisinde kalın kumaştan üretilen modeller tercih edilirken, yaz mevsimi içerisinde ince kumaştan üretilen pardesüler tercih edilmiştir.

Bir cevap yazın