2017 Yazında Yeni Tesettür Modaları Neler?

 

Yazın enerjisi şimdiden dolaplarımıza hareketlilik katmakta ve ruhunu kıyafetlerimize yansıtmaktadır. Kış aylarının soğuğunu geride bırakarak gelen aylarıyla birlikte yenilenme ve tazelenme fırsatı yakaladık! 2017 yazı dolaplarımıza doğanın canlılığını ve desenlerini de birlikte getiriyor. Kadınların her mevsim en çok kullandığı giyim parçalarından biri olan tuniklerde yeni trenler ve stil önerileri ise şöyle:

 

– Canlı renkler:

 

Yaz modasında bu sene oldukça fazla canlı renkleri bir arada görüyoruz. Tunik modellerine de yansıyan bu canlılık sayesinde daha dinamik ve enerjik görünme imkânımız var. Sarı renginden pembe, mavilerden yeşillere kadar birçok canlı rengi vitrinlerde bulabilirsiniz. Canlı ve sıcak renklerde tercih edeceğiniz tesettür tunik modelleri sayesinde hem modaya ayak uyduracak hem de ruhunuzun canlılığını yansıtan kombinlere imza atacaksınız!

 

– İşlemeler:

 

Kış aylarında hayatımıza giren işleme modası yaz aylarında da oldukça popüler trendler arasında bulunuyor. Birçok giyim parçasında gördüğümüz işlemeleri tesettür tunik modellerinde de oldukça fazla görebiliriz. Tuniklerin birçok farklı bölgesinde yer alan işlemeler sayesinde dünya modasını yakalayacak ve modanın kalbine dokunacaksınız. Bu yıl oldukça popüler olan çiçek desenleri, işlemelerde de karşımıza çıkıyor. Birçok farklı işlemeye sahip tunikleri istediğiniz parçalar ile kombinleyerek kolaylıkla stilinizi oluşturabilirsiniz.

 

– Desenler:

 

           Tunik modellerinde göze çarpan diğer bir akım ise desenler. Desenli kumaşlardan farklı desene sahip giyim parçalarına kadar birçok farklı desen seçeneği ile kombinlerinizi istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Desenli tunikler kullanırken dikkat etmeniz gereken konu sadece diğer parçaların tuniğiniz ile olan uyumu yakalamasıdır. Kombinlerde özellikle dikkat edilmesi gereken renk uyumu şık bir görünüm elde edebilmeniz için oldukça önemlidir.

 

Desenlerin içinde bulunan renklerle diğer kıyafet parçalarınızı uyumlu hale getirerek oldukça kolay bir şekilde şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Desenli parçalar ile birlikte sade parçalar kullanmak da tuniği ön plana çıkartıp şıklığınızı arttıracak bir püf noktasıdır. Geometrik desenler, çiçek desenleri gibi birçok farklı desene tuniklerinizde yer verebilirsiniz. Çiçekli desenler tercih ederken bu yılın modası olan büyük desenli çiçekleri tercih etmek de modayı takip ettiğinizin bir göstergesi olacaktır.

 

Bir cevap yazın