2017 Yaz Kombinleri Nelerdir?

 

Hazır tesettür giyim ürünleri tesettürlü bayanlar tarafından daha çok tercih edilmektedir. Kusursuz şıklık arayanlar için ideal olan hazır kombinler sayesinde hem şık görünmek hem de rahat hissetmek mümkün olmaktadır. Kombin tesettür kıyafetler satın almak için Bu konuda oldukça başarılı satış grafiği sergileyen Modaselvim’i tercih edebilirsiniz. Birbirinden şık olarak tasarlanmış olan hazır tesettür giyim kombin önerileri sayesinde kendinize en yakışan modeli rahatlıkla bulabilirsiniz. Tesettür kıyafet bulmakta zorlananlar ya da kombin yapma konusunda kararsız kalanlar için ideal modeller bulunmaktadır. 2017 yaz sezonunda en çok beğenilen ve tercih edilen yaz kombin önerileri ile mevsimin sıcaklığını hissetmeyeceksiniz. Serin ve efil efil tutan kumaşlardan üretilmiş olan yaz kombin önerilerine mutlaka göz atmalısınız.

 

– Kalem Etekli Kombin Modelleri

 

Kalem etek giymeyi çok sevenler için kalem etekli takım kombin önerileri çok idealdir. Özellikle kalça bölgesi ile barışık olan tesettürlü kadınların balık etek tercihi çok daha iyi olmaktadır. Siyah ya da lacivert balık eteklerin üzerine peplum detaylı ekru ve pudra bluzların tercih edilmesi ile muhteşem bir kombin önerisi ortaya çıkmaktadır. Ayrıca mürdüm ve pudranın uyumu sayesinde de kendinize güzel bir kombin yapabilirsiniz.

 

– Şerit Detaylı Pantolonlu Kombin Modelleri

 

Şerit detayı süslenmiş olan tuniklerin aynı renk pantolonlar ile kombinlenmesinden ortaya çıkan kombin modelleri oldukça uygun fiyatlara satılmaktadır. Siyah, bebek mavisi, mor, haki, bordo, lacivert renklerinden ten renginize en uygun olanı seçerek şıklığınızı yansıtabilirsiniz. Tesettür giyim ruhuna en uygun kıyafeti seçtiğinizde herkesin size imrenerek baktığına da şahit olabilirsiniz. Tek renk eşarp ya da şal ile kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz.

 

– Hırkalı İkili Takım Kombin Önerileri

           Tesettür giyim tercihlerinde hırka modelleri çok fazla kullanılmaktadır. Elbise, etek, ya da pantolonlar ile kullanıldıklarında oldukça güzel bir görünüm sergilemektedir. Mürdüm, pudra, haki, siyah ve lacivert renklerinde üretilmiş olan ikili Hırkalı takımlar tesettürlü bayanların gündelik kullanımında ve ofis yaşamında ideal bir seçenek olmaktadır.

 

– Yelek – Etek Kombin Önerileri

 

Yeleği ile eteğin aynı renkte olması ile tasarlanmış olan bu kombin önerilerinde iç kısmını şık bir gömlek tercih ederek kombin detaylarınızı tamamlayabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın