2017 Tesettür Bindallı Renk Ve Modelleri Nasıl ?

 

G.M.Z. Tesettür - Yeleği Güpür Detay 2'li Takım PL655 İndigo (1)Her genç kızın hayalinde evlenme isteği bulunmaktadır. Gelinlik ve kına gecesi kıyafetleri genç kızlar için çok cazip gelmektedir. Özellikle kına geceleri için tasarlanan bindallı modelleri tesettür giyim sektöründe de capcanlı renkleri ve modelleri ile tesettürlü kadınlara sunulmaktadır.

 

Muhteşem ve görkemli bindallılar kına gecelerinde gelin kızların çok şık görünmesini sağlamaktadır. Tesettür gelinlik mağazalarında gelinliğin yanında genel olarak hediye verilen bindallı modellerini en doğru şekilde tercih etmek gerekmektedir. Gecenin yıldızı olan gelin kızın canlı ve parlak olması gerekmektedir. En güzel bindallıyı almak için ten renginize uyan rengi tercih etmeniz çok önemlidir. Her sezon kendini yenileyen tesettür gelinlik sektörü 2017 yılında da muhteşem bindallı modelleri sunmaktadır. Peki, 2017 yılında dünya evine girecek olan genç kızlar hangi renk ve modelde bindallı tercihinde bulunmalıdır?

 

– KINA GECELERİNİN SİMGESİ KIRMIZI BİNDALLILAR

 

Kına gecesi denilince akla ilk gelen renk kırmızı olmaktadır. Bu nedenle kırmızının cazibesinden vazgeçemeyen genç kızlar bindallı tercihini de kırmızıdan yana yapmaktadır. Osmanlı zamanını anımsatan ve eski motifler ile süslenen bindallı modelleri kabarık gelinlik tarzında tercih edilmektedir. Prenses edası ile kına gecesinde salınan genç kızlar kıpkırmızı bindallıları daha çok beğenmektedir. Bu sezonda da trend olan kırmızı bindallılara uygun olarak tesettür başı hazırlanmaktadır. Kabarık şekilde hazırlanan kına başı sizi ve konukları adeta büyüleyecektir. Altın renginde aksesuarlar ve işlemeler ile kırmızının uyumu sayesinde muhteşem görüneceksiniz.

 

– HÜRREM SULTAN TARZINDA GELİN OLMAK

 

Son zamanların en trend bindallı modelleri Hürrem Sultan tarzında olmaktadır. Bolca süslemeler ve işlemeler ile çok ihtişamlı görünebilirsiniz. Püskül tarzında zincirler ile daha da heybetli olmaya ne dersiniz ? Ayrıca boncuk ve pırlanta işlemeleri ile süslenen pelerinli bindallı modellerini de tercih edebilirsiniz.

 

– RENKLİ VE CANLI BİNDALLI İLE KONA GECESİ

 

Enerji dolu , kıpır kıpır genç kızların tercihi rengarenk bindallı modellerinden yana olmaktadır. Klasik olarak tasarlanan bindallı modellerinin dışında pembe, sarı,mor ,yeşil renklerin bolca kullanıldığı bir tasarım olarak karşımıza çıkmaktadır. Çift renklerin tasarlanması sayesinde geceye imza atmanız mümkün olmaktadır. Bindallı modelleri tercihinde bulunurken mutlaka kına konseptine uygun olarak tercihte bulunmalısınız.

 

Bir cevap yazın