2017 Tesettür Abiye Modelleri

 

C.M.N - Kol ve Etek İncili Abiye Elbise MSW8017 Haki (1)

 

Tüm kadınların yıllarca hayallerini kurdukları düğün, nişan, kına gibi özel günlerde ve davetlerde şık ve zarif görünmek en büyük arzularıdır. Çünkü bu özel günler her zaman hatırlanır ve anıları her yerde karşınıza çıkabilir. Bu nedenle özel günlerdeki kıyafet tercihleri bir yerde hayati bir önem arz etmektedir. Kadınlar özel günlerde tunik, abiye ve elbiseler sizler için alternatif giyim tercihleri oluşturmaktadır. Bunların üzerine ise genelde kap ve kabanlar ya da mevsime göre şallar tercih edilmektedir. Özel gün ve davetlerde birbirinden şık ve zarif abiye modelleri ile davetlerin gözdesi olabilirsiniz.

 

Tesettür Abiye Seçenekleri

 

Flok baskılı abiyeler özellikle düğünlerde tercih edebileceğiniz görünüşünüze asil bir hava katan abiye seçeneği sunar. Flok abiyeler modeli kemerli flok alternatifi ile abiye elbiseler içerisinde bir seçenek oluştururken taş detayları bulunan abiye elbiselerde oldukça şık bir görünüm sunmaktadır. Pul işlemeli tesettür abiye elbiseler tarzları şık ve zarif bir giyim seçeneği oluştururken bunun yanında varaklı abiye elbise modelleri ile de alternatif bir kombin fırsatı sunar. Moda tasarımcılarının yaratıcı işlerinden biri de şifon abiye modelleridir. İşlemeli şifon abiyeler, payetli şifon abiyeler şifon severler için birçok alternatif oluşturur. Özel günlerdeki tesettür abiye modellerinde detay sevenler içinse omuz detaylı aşağıda yanı etek detaylı abiye elbise modelleri birbirinden farkı seçenekler sunmaktadır.

 

Abiyede Kombin Alternatifleri

 

Üzerinize oturan ve size yakışan abiye modelini bulduktan sonra sıra ona uygun kombini yapmaya geliyor. Seçtiğiniz elbisenin rengini ve detaylarını göz önünde bulundurmanız kombin yapmanızı kolaylaştıracaktır. Abiyenizin üzerinde çok fazla detay ve işleme yoksa biraz ayrıntı içeren şallar tercih edebilirsiniz. Fakat elbisenizde çok fazla detay varsa biraz daha sade şallar seçmeniz gerekecektir. Tabi bunları yaparken renk uyumuna da dikkat etmeniz gerekir. Uygun ayakkabı ve çanta tercihleri ile davetlerin göz kamaştırıcı güzelliğini yakalayabilirsiniz.

 

Abiye Tercihlerinde Dikkat Edilmesi Gereken Bazı Hususlar

 

Bu birbirinden şık ve hoş elbise tasarımları arasından seçim yapmak elbette ki sizi biraz zorlayacaktır. Fakat abiye modelleri arasında tercih yaparken dikkat etmeniz gereken bir takım şeyler vardır. Bunların başında ise vücut ölçüleriniz gelmektedir. Vücut ölçülerinizi bilmeniz hangi abiye modelinin size daha çok yakışacağı konusunda size çok büyük yardımlar sağlayacaktır.

 

 

Bir cevap yazın