2017 Abiye Trendleri Nelerdir?

Tesettürlü muhafazakâr hanımların özel günleri ve etkinlikleri için olmazsa olmaz vazgeçilmez kıyafetleri tesettür abiye modelleri, her geçen yepyeni tasarımlarla piyasaya satışa sunuluyor. Modaselvim, düğünlerden, kına gecesine, mezuniyet kutlamalarından nikâh törenlerinde pek çok etkinlik için farkı tasarımlarda tesettür abiye modelleri sunuyor. Özel gün ve etkinliklerde şık ve itinalı bir görünüm elde etmek isteyen tesettürlü muhafazakâr bayanlar için tesettür abiyeler her geçen gün de çeşitlilik kazanıyor.

 2017 ‘nine Abiye Trendleri; Abiye Takımları

 

2017 sezonun abiye modelleri pek çok tesettürlü bayanın yüzünü güldürecek kadar şık tasarımları barındırıyor. Tesettür abiye modelleri arasında ilk göze çarpan model abiye takımlarıdır. Özellikle çeşitlilik arayan ve yeni bir stil yaratmak isteyen bayanların oldukça ilgisini çekiyor. Çekici ya da feminen görünmek için alışılagelmiş abiyeler yerine abiye takımları ideal bir tercih olacaktır. Çünkü bu modeller ile gittiğiniz etkinliklerde herkesi kendinize hayran bırakmamak elde değil.

 

Üst Kısmı Hareketli, Etek Kısmı Dökümlü Abiye Takımları

 

2017 abiye trendleri arasında yer alan abiye takımlarının bir kısmı üst kısmı hareketli alt kısmı ise dökümlü modellerden oluşmaktadır. Bu modellerin en güzel yönü her iki rengi de kullanılabiliyor olmasıdır. Sizlerde özel etkinlikleriniz için üst kısmı ayrı, etek kısmı ayrı bambaşka renkte olan abiye takımlarından birisini seçerek şıklığı yakalayabilirsiniz. Bu renkleri birbiriyle uyumlu olması da ayrı bir yük taşıyor.

 Peplum Kesimli Abiye Takımları

 

2017 tesettür abiye modelleri arasında dikkat çeken bir diğer model ise üst tarafı peplum kesimli abiye takımlarıdır. Etek kısmı yüksek kesim, üst kısmı da peplum kesimli abiye takımları vücut şeklinizi dengelemektedir. Ayak boyunuzun daha da yüksek olmasını istiyorsanız, o zaman mutlaka bu tarz modeli tercih etmelisiniz. Bunları dışında üst kısmı bluz yerine ceket tarzında olan abiye takımları da mevcuttur. Zarif ve detaylı bir takım istiyorsanız, o zaman etek ve ceketten oluşan abiye takımları tercih etmelisiniz. Gösterişi sevenler için de pullu ve payetli modelleri idealdir. A kesim etekli, dantel işlemeli ve detaylı modeller, 2017 tesettür abiye trendleri arasında yer almaktadır. Modaselvim online sitesinde birbirinden farklı tasarımlarda tasarlanmış abiye takımları sizleri bekliyor.

 

 

Bir cevap yazın