2016 Tesettür Modasında Neler Var?

 

yeni-sezon-tesetturBu yıl tesettürlü hanımlar için birçok seçenek göze çarpıyor. Yeni sezon tesettür ürünlerinde eşarptan şala, tunikten pardösüye, etekten şık pantolonlara daha birçok detay var. Bu yıl tesettürlü hanımlar için önerebileceğimiz yeni sezon modası, renkli çeşit ve desenleriyle kalem etekler klasik tarzı olan bayanlar için bu sezon ön planda bu şık ve güzel kalem etekleri küçük dantel detaylı şifon gömleklerle tamamlayabilir, üzeri için isteğe bağlı örgü mini hırka veya ceketler tercih ediliyor. Renk açısından zengin bir seçeneğe sahip olan etek ve gömlekler yeni sezon tesettürünün gözdesi diyebiliriz.

 

Yine şık bayanlar için önerilen şifondan yapılmış çeşitli düğme ve fermuar detaylı tunikler de bu yıl yeni sezon tesettür kategorisi içinde yer alıyor. Klasik tarz giyinmeyi seven bayanlar kadar elbette ki spor tarzda kendini daha rahat eden ve spor tarzı kendi tarzı olarak benimseyen tesettürlü bayanlar bu yıl da salaş uzun hırkalar, geniş paça yumuşak kumaşlı pantolonlar, salaş eteklerle kendilerini yeni sezonda daha mutlu hissedecekler. Hanımların spor tarzda yine oldukça fazla çeşit bulma imkânı var. Özellikle bu yıl yeni sezon tesettür içinde spor tarzda, bahar renklerini çağrıştıran açık renkler mevcut. Bu kombinleri spor şallar ve eşarplarla tamamlayarak muhteşem bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

Spor ya da klasik tarz olsun her iki grupta da vazgeçilmez unsurlardan biri de takılar. Takı seçiminizi kullandığınız parçalara uygun seçmeli, spor tarzı ağır basan hanımların rahatlığına engel olmayacak spor kolye ve bileklikler kullanımını öneriyoruz. Klasik tarzı tercih eden hanımlar için çok şık taşlı ve parlak malzemelerden yapılmış ağır kolye ve bilekliklerin yanında, yüzük tercihleri için büyük renkli taşlar ön planda duruyor. Yeni sezon tesettür ürünlerinin diğer önemli unsuru kullanılan ayakkabı ve çanta tercihidir.

 

Bu aksesuarların kullanımı çok önemli çünkü giydiğiniz tarzı tamamlayan en önemli parçalardır. Klasik tarzın vazgeçilmezi stiletto ayakkabılar, dolgu topuk ve ince topuk ayakkabılar renk ve çeşitleriyle kombininizi tamamlamalı. Spor tarzın vazgeçilmezi converse ayakkabı ve spor babetler olabilir. Stilinize uygun olanı seçip yeni kombinler oluşturmanın tam vakti.

 

Bir cevap yazın