2016 Başörtüsü Ve Tesettür Giyim Modelleri

basortusuTesettür kelime anlamı, giyinmedir. Hem erkeklerin hem kadınların, vücutlarının avret sayılan bölümlerini örtmelerine denir. Zaman içinde değişerek sadece kadınların başörtüsü örtünmesine yönelik anlam taşır. Dinin asıl gereklerinden ziyade zamanla değişen kültürel ve siyasi zihniyetle de yakından ilgisi vardır. Kadın başörtüsü olsun, erkek olsun insanları örtünmeye zorlayan çok sebep vardır. İçinde yaşadığı doğa, iklimler vs.

Tesettür Giyim Elbise Modelleri ve Başörtüsü

Başörtüsü ve tesettür giyim son yıllarda değişen moda akımlarına paralel şekilde değişiklik yaşamaktadır. Eskiden daha sade kıyafetler ve başörtüsü tercih edilirken, artık daha gösterişli, renkli ve havalı modeller tercih edilebiliyor. Başörtüsü ve tesettürün giyim sektörü haline gelmesinde, marka satış politikaları etkilidir.

Kadınların öne çıkma, beğenilme, kendini gösterme isteği her ne kadar örtünme mantığının tersi olsa da sektörde değişen zihniyetle satışlar devam etmektedir. Özellikle genç kuşak başörtüsü ve tesettür giyim tercih eden kadınlarda renkli ve saten görünümlü gösterişli modeller dikkat çekiyor.

2016 Bayan Başörtüsü -Tesettür Giyim Elbise Modelleri

Başörtüsü ve tesettür giyim 2016 yeni sezonu saten kumaş, yeşil, kırmızı ve krem tonların revaçta olduğu bir sene olacak. Her model başörtüsü, elbiseler ve farklı kıyafetler tüm canlılığıyla vitrinlerde yer alıyor. Kadınlar için daha gösterişli olmalarını sağlayacak yeni sezon bayan başörtüsü ve tesettür elbise modelleri kullanıcılarını bu sene de şık göstermeyi hedeflemektedir.

Renkli başörtüsü modelleri yanında 2016 kış sezonu yuvarlak yaka elbiseler çok beğeniliyor. Farklı kesim geometrik desenler ve çiçek desenlerle süslenerek sonbahar kış modasında yerini almıştır. Elbise modelleri bu sene de günlük giyim davetler için şık kombin yapılan giysilerden oluşuyor.

2016 Başörtüsü ve Tesettür Giyim Fiyatları

Yeni sezon sonbahar ve kış sezonu tesettür elbise ve başörtüsü modelleri konusunda kadınlar şimdiden kendilerini davetlere hazırlamalılar. Herkesin beğenisini toplamak için iyi bir başörtüsü -tesettür kombini ile tüm ortamlarınızı daha da güzel hale getirebilirsiniz. Birbirinden farklı model tesettür elbise modelleri, ayakkabı, başörtüsü, çanta modelleriyle birlikte şık görünüm elde etmeniz sağlanıyor. Başörtüsü ve tesettür giyim fiyatları da kumaşların kalitesine, modeline ve markasına göre değişiyor.

 

Bir cevap yazın