2015’in En Güzel Eşarp Modelleri

Tesettür giyimin en önemli unsuru olan eşarp hiç kuşkusuz bayanların en şık, en zarif aksesuarı… Günlük hayatınızın vazgeçilmez parçası olan eşarplar bu yıl da çok farklı renk ve model seçenekleriyle beğeninize sunuluyor. Tesettürlü bayanların şıklığını tamamlayan en güzel eşarp modelleri Moda Selvim’de her zaman en uygun fiyat avantajıyla sizleri bekliyor.

 

Moda sürekli değişiyor, geçen sene favori olan model bu yıl belki de demode oluyor. Modanın dışında kalmamak için günün trend çizgilerini, renklerini, motif ve desenlerini sıkı takip etmeli, öte yandan gardırobunuzda mutlaka klasik eşarp modellerine de yer vermelisiniz. Çünkü klasik modellerin modası asla geçmez!

 

2015’in en favori eşarp modelleri arasında canlı renklerin ve büyük çiçek desenlerinin öne çıktığı eşarplar yer alıyor. Tıpkı çiçek desenleri gibi otantik ve geometrik desenler de bu yıl oldukça rağbet gören modeller arasında… Turkuaz, mercan, mürdüm, lacivert, ekru, bordo ve vizon tonlarının sıkça tercih edildiğini görüyoruz. Giyiminde sadelikten yana olan tesettürlü bayanların güzelliklerine güzellik katan, sadelikten ödün vermeden şık bir görünüm yaratan bu eşarp modelleri Luis Carden gibi tanınmış markaların imzasını taşıyor.

 

Ağırlıklı olarak rayon kumaştan üretilen, 90×90 cm ölçüsündeki eşarp modelleri günlük hayatınızda, iş hayatınızda sizi her zaman şık gösterecek modeller. Canlı renkleri ve eşsiz renk geçişleri sayesinde kıyafetinizle harika bir uyum yakalayabilir, girdiğiniz her ortamda şıklığınızı konuşturabilirsiniz. Düğün ve davetlerde ise daha geleneksel modellere yönelmeli, renk tercihinizi siyah, gümüş ya da doreden yana kullanmalısınız. Yılın moda eşarp modellerini yakından görmek için www.modaselvim.com’u ziyaret edebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın