Tesettür Elbise ve Kombinler

 

G.M.Z. Tesettür - Yeleği Güpür Detay 2'li Takım PL655 Mavi (1)Üzerimize en çok yakışan ve giydiğimizde kusurlarımızı en iyi şekilde kapatan renklerden biri de siyahtır. Siyah giyim tarzını sevenler için tesettür siyah elbise kombinlerine yar verilecek. Siyah elbiseleri ne tür renkler ile kombine edilmeli? Siyah tesettür elbise çeşitlerinde hangi aksesuarları kullanılmalı? Bu tarz soruların ele alınacağı bu konuda, akıllara yarın için giyerken oluşturulacak tesettür elbise siyah kombinler gelecek.

 

Baştan aşağı siyah olan kombinler

Siyah rengi; renklerin içine başka renkler eklendiği zamanlarda ya da hiç bir renk eklenmeden de yalnızca tek başına da çok zarif ve asil gösteren renklerdendir. Siyah olarak hiç bir aksesuarı olmayan düz bir tesettür elbise sadece kollarına renkli renkli manşetler eklenmiştir. Siyah eşarp ve siyah botlar ile giyim kombini tamamlanabilir.

 

Bakır aksesuarlar ile siyah elbise kombinleri

Tesettür siyah uzun elbise çeşitli aksesuarlar ile kombinlenebilir. Fazla abartılı şekilde durmayan bu aksesuarlar tesettür elbise ile sadelikten oluşan bir görsellik verecektir. Siyah elbise modelleri ince ve bakır bir kemer ya da küçük bir portföy çanta ile değişik şekillerde kombin oluşturabilir. Bu tür tesettür elbise modellerinde renkli şallar kullanarak da kombin yapılabilir.

 

Siyah elbiselerde kırmızı renk detaylar

Siyah renk tesettür elbise içinde kendini en güzel yansıtan renk kırmızıdır. Ne çok fazla olacak şekilde ne de çok az yani oldukça kararında kullanılmış kırmızı detaylar siyah elbise kombini için zarafeti yakalamaya yardımcı olur.

 

Siyahın içinde ki renk

Hayallerinizde ki tamamen siyah olan elbiseyi rengarenk tüller yardımı ile yeniden keşfedin. En sevilen kombinler elbiselerden biri olan tesettür uzun siyah elbise eteklerinde ki rengarenk çiçek detayları ile normal hayatta ya da özel günlerde kullanabileceğiniz nadir kombinler arasındadır. Bu tür çiçek içerikli elbiselerinize gömlek yaka uygulanmış ise duruma uygun kalın kolyeler tercih edilebilir.

 

Piliseli siyah elbise kombinleri

En güzel modellerden bir olan piliseli siyah elbise kombini; rahat viskon kumaş türünden yapılmış ve kol kısmında dirsekten sonra, etek kısmında ise dizden sonrasında şifondan piliseler eklenerek hareket kazandırılmış bir elbise modelidir. Tasarım olarak diğer modellere göre biraz daha salaş tasarlanmıştır.

 

2 comments

  • Merhaba siparis ettigim esyalarim geldi.hepsi bir birinden guzel ve kaliteli cok tsk ediyorumm.bundan sonda bende artik modaselvim diyorumm
    Ve tavsiye edecegim bir sayfa??

  • Merhaba cok tsk ederimmm. Sipariş verdiğim eşyalarım geldi.
    Hepsit çok kaliteli
    Bundan sonra modaselvim diyorummm.

Bir cevap yazın