Tesettür Ve Tesettür Giyim Modelleri

tesettur-giyim-modelleriTesettür kelime anlamı, örtünme, giyinmedir. Tesettür, hem erkeklerin hem kadınların, vücutlarının avret sayılan kısımlarını örtmelerine denir. Zaman içinde değişerek sadece kadınların örtünmesine yönelik anlam taşır. Dinin asıl gereklerinden ziyade zamanla değişen kültürel ve siyasi zihniyetle ilgisi vardır. Kadın olsun, erkek olsun insanları giyinmeye, örtünmeye zorlayan çok sebep vardır. İçinde yaşadığı doğa, – iklimler vs.

Tesettür Giyim Elbise Modelleri

Tesettür giyim son yıllarda değişen moda akımlarına paralel şekilde değişim yaşamaktadır. Eskiden daha sade kıyafetler tercih edilirken, artık daha gösterişli, havalı modeller tercih edilebiliyor. Tesettürün giyim sektörü haline gelmesi, satış politikaları bunda etkilidir. Kadınların öne çıkma isteği tesettürde de etikli olmuştur. Genç kuşak tesettür giyim tercih eden kadınlarda renkli ve saten görünümlü gösterişli modeller dikkat çekiyor.

2016 Yılı Bayan Tesettür Giyim Elbise Modelleri

Yeni sezon yuvarlak yaka elbiseler çok beğeniliyor. Uzun kesimler geometrik desenler ve çiçek desenlerle süslenerek sonbahar kış modasında yerini almıştır.  Kadınlar özel günlerde ve günlük giyimlerinde öne çıkmak ister. Bu sene de elbise modelleri günlük ve davetler için şık kombin yapılan giysilerden oluşuyor.

Sokakta, özel günlerde giyilebilecek elbiseler, saten görünümlü açık renk elbiselere ağırlık veriliyor. İsteğe göre eşarp, çanta ve ayakkabıyla beraber kullanıldığında da her mekân için şık bir görünüm ortaya çıkıyor.

Tesettür giyim 2016 sezonu saten kumaş, yeşil, kırmızı ve krem tonların revaçta olduğu bir yıl olacak. Her model elbiseler ve farklı kıyafetler tüm canlılığıyla vitrinlerde yer alıyor. Kadınlar için daha gösterişli olmalarını sağlayacak yeni sezon bayan tesettür elbise modelleri kullanıcılarını bu sene de şık göstermeyi hedefliyor.

Bayan Tesettür Giyim Elbise 2016 Fiyatları

2016 yılı sonbahar ve kış sezonu tesettür elbise modelleri konusunda kadınlar şimdiden kendilerini özel davetlere hazırlamalılar. Yeni sezon herkesin beğenisini toplamak için iyi bir tesettür kombini ile tüm ortamlarınızı daha da güzel hale getirebilirsiniz. Farklı model tesettür elbise modelleri, ayakkabı, eşarp, çanta modelleriyle birlikte epeyce şık görünüm elde etmenizi sağlıyor. Fiyatlarsa, kumaşın, markanın ve ürünün kalitesine göre değişiyor.

 

Bir cevap yazın