Kış Aylarında Trend Alarmı

Her yeni yıl bizlere yeni şeyler sunduğu gibi, bu yılın da tesettür modasında; soğuk kış aylarına, yağmurlu günlere özel tesettür kombin ve şık tasarımlar var. Tesettür kıyafetleri her bayanın farklı algısı ve duruşu üzerine değişiklik gösterebilir. Kimi bayanlar daha rahat kıyafetlerle, kimileri ise daha klasik kıyafetlerle günlük kombinlerini oluştururlar. Önemli olan gün içinde kıyafetinden huzurlu ve rahat hisseden bir duruş sergilemek. Kendimizi iyi hissetme konusunda stilimiz ve duruşumuz çok önemlidir.  Fakat belirli zamanda çok tercih edilen ‘trend’ dediğimiz algının dışında kalmak isteyen bayanlar için de püf nokta kendi zevklerini şıklıkla birleştirmek ve göze hitap eden farklı bir tarz ortaya koymak. Şu sıralarda triko elbiseler, triko etekler, kürkler, yünlü şallar trend alarmı.

Triko kalem etekler, salaş şifon gömleklerle, topuklu ayakkabı ya da botlarla kombin edilirken, bol kumaş pantolonlar da uzun paltolarla ve kürk atkılarla birleştiriliyor. Tek parça şıklık isteyen bayanlar ise uzun triko elbiseler ve çizmelerle adeta hanım hanımcık bir görünümle stil ortaya koyuyorlar. Fakat önemli olan dozu aşmamak. Her yeni parçayı tesettüre uyarlamaya çalışırken şıklığın ötesine çıkmak, yaşın büyük gösterilmesine neden olabiliyor. Desenlerin geri dönüşü ile vintage parçalar da popülaritesini artırdı.

Tesettürlü bayanlar için desenli şallar, desenli gömlekler aksesuar tadında farklı bir hava katıyor. Spor kıyafetler de artık klasik parçalarla birleştiriliyor. Spor pantolonlar ve spor ayakkabılar klasik paltolarla, ceketlerle kombinleniyor. Kış aylarıyla birlikte eşarplar ve şallar da kabuk değiştiren parçalar arasında. Şu sıralar ipek şalların dahi yün karışımları var. Yün kazaklar ve kaşmir kabanlarla çok hoş bir duruş oluşturan bu eşarp ve şallar bayanların tesettür kombin için en çok tercih ettiği trend parçalar.

Sonuç olarak tesettürde farklılık yaratmak bayanların kendi ellerindedir. Sade bir elbiseyle göz dolduran şıklık; spor bir ayakkabıyla spor bir çantayla da sağlanabilir. Kış aylarının soğuk günlerine karşı içinizi ısıtan hoş tesettür kombinleri sizi mutlu kılabilir…

Bir cevap yazın