Feraceler Bu Sezona Damgasını Vuracak!

feraceBayanlarının dolabının vazgeçilmez parçası feraceler bu sezona da damgası vuracaklar. Spor, abiye, günlük, düğün için her forma sokulabilen feraceler tesettürlü hanımların kurtarıcısı olarak dolaplarda yerini alıyor. Özellikle kombin yapmakta zorlanıyor veya kombin oluşturmayı sevmiyorsanız rengârenk, desen seçenekli feracelerden edinerek beş dakika içerisinde giyim kombininizi tamamlayabilirsiniz.

 

Şık, stil sahibi ancak spor bir görüntü oluşturmak istiyorsanız kapüşonlu feraceleri tercih etmenizi öneririz. Ancak kapüşonlu feraceler spor göründüklerinden dolayı bunları kesinlikle topuklu ayakkabılarla kombinlememeniz gerekmektedir. Boyunuz kısa ve topuklu ayakkabıyı kesin olarak giymeniz gerekiyorsa kapüşonlu ferace kombininizin altına yüksek tabanlı babetlerden veya spor ayakkabılardan seçtiğiniz birini giyebilirsiniz. Feraceler kombin kolaylığı ve kullanım rahatlığı açısından sıkça tercih edilmektedir. İnce kumaşlı olduklarından altına yün ve örgü kazaklar giymemenizi öneririz.

 

Bunlar sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterecektir. Bunun yerine elbise, gömlek, triko penye gibi şeyleri tercih etmenizi öneririz. Feracenizle spor bir kombin yapmak ve stil sahibi görünmek istiyorsanız üzerinize ince boyunluklardan almanızı öneririz. Ferace böylece daha güzel görünecek ve sizi stil sahibi bir görünüme ulaştıracaktır. Yarasa kollu feraceleri de bu sezon vitrinlerde sık sol göreceğimiz için hemen birkaç tane edinmenizi tavsiye ederiz. Ancak fazla kilolarınız varsa yarasa kolları kullanmaktan kaçınmanızı öneririz.

 

Kol kısmı çok bol olan yarasa kollar kadınları daha kilolu gösterdiğinden sadece çok zayıf bayanların giymesini öneririz. Fazla kilolarınızdan şikâyetçiyseniz koyu renkleri ve üzerinize yapışmayan ancak çok bol da olmayıp vücudunuzu saran parçalar tercih etmenizi tavsiye ederiz. Ayrıca kombinlerinizi topuklu ayakkabılarla tamamlayarak da olduğunuzdan daha ince ve uzun görünebilirsiniz.

 

Özellikle topuklu ayakkabılardan püskül modasını göz önünde bulundurarak deri püskülleri olan bir ayakkabıyla kombin yapabilir trend ve modern bir kadın görünümüne kavuşabilirsiniz. Sadelikten yanaysanız düz renkleri ve feraceniz ile aynı renkteki başörtüsü ve şallarla kombin yapmanızı tavsiye ederiz. Şallarınızın altına topuz kısmı bombeli boneleri takarak başörtülerinizin ve şallarınızın daha güzel bir görünüme kavuşmasını da sağlayabilirsiniz. Ferace kombinlerinizi yandan ince askılı veya çapraz askılı küçük çantalarla kombinlemenizi öneririz.

 

Bir cevap yazın